Antena Meniu Search
x

Video Taxă lunară pentru conturile Facebook și Instagram cu bifă albastră. Cât va costa pe web și smartphone

Facebook şi Instagram încep să îşi taxeze utilizatorii. Cine vrea bifa albastră de cont verificat trebuie să plătească 12 dolari pe lună pentru varianta web şi 15 pentru smartphone. Mark Zuckerberg spune că un cont verificat oferă asistență prioritară pentru clienți. Utilizatorul va avea privilegiul să fie consiliat de un om, nu de robot. Noua funcţie este lansată în Australia și Noua Zeelandă săptămâna aceasta și va ajunge curând în mai multe țări. 

de Redactia Observator

la 20.02.2023, 22:08

Vezi și

Pachetul de abonament pentru Instagram şi Facebook, care va fi lansat mai târziu în această săptămână, include şi protecţie suplimentară împotriva uzurparea identităţii şi va avea un preţ începând de la 11,99 dolari pe lună pe web sau 14,99 dolari pe lună pe sistemul Apple iOS şi Android.

Meta Verified va fi lansat în Australia şi Noua Zeelandă săptămâna aceasta, urmând să aibă loc lansări graduale în alte ţări.

Meta, pe urmele Twitter

Incursiunea Meta în serviciile de abonament urmează celei a Twitter, care a anunţat luna trecută că Twitter Blue va avea un preţ de 11 dolari pe lună.

Directorul general al gigantului reţelelor sociale, Mark Zuckerberg, a declarat anterior că intenţionează să lanseze mai multe produse noi care ”ar împuternici creatorii să fie mult mai productivi şi mai creativi”, avertizând în acelaşi timp cu privire la costurile asociate cu sprijinirea tehnologiei pentru o bază mare de utilizatori.

Alte aplicaţii de socializare, cum ar fi Snapchat, a companiei Snap, şi aplicaţia de mesagerie Telegram, au lansat anul trecut servicii de abonament cu plată, ca o nouă sursă de venit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Tehnologie » Taxă lunară pentru conturile Facebook și Instagram cu bifă albastră. Cât va costa pe web și smartphone