Antena Meniu Search
x

Video Tiktok adaugă o nouă funcţie: postarea mesajelor text până în 1000 de caractere. Concurenţă pentru Threads şi Twitter

TikTok se reinventează şi vine cu funcţii noi.

de Redactia Observator

la 25.07.2023, 21:28

Vezi și

Platforma chinezească de socializare permite de azi şi postarea mesajelor text de până la o mie de caractere.

Titanul rețelelor sociale a anunțat luni că „extinde limitele creării de conținut”, permițând utilizatorilor să împărtășească povești, poezii, rețete și alt conținut scris prin postări text. Utilizatorii își pot diversifica postările adăugând sunete și muzică, autocolante și hashtag-uri, precum și etichetând locații.

"Suntem încântați să vedem ce va crea comunitatea noastră cu postări text, o nouă modalitate de a vă exprima și a vă împărtăși creativitatea pe TikTok", a spus compania într-un comunicat de presă.

Noile funcţii vin concomitent cu modificări ale altor platforme sociale

Extinderea a avut loc în aceeași zi în care Elon Musk a înlocuit emblematica pasăre albastră a Twitter cu un „X”, cea mai recentă modificare a platformei miliardarului. Instagram și-a lansat propria opțiune bazată pe text la începutul acestei luni cu Threads, noul spațiu al lui Mark Zuckerberg pentru conversații publice.

Nu este clar dacă noua funcție TikTok este concepută pentru a concura în același spațiu cu Threads sau X. Postarea tip text permite utilizatorilor să publice 1.000 de caractere, comparativ cu 500 de caractere pe Threads și 280 pe X. Și TikTok a spus că noua opțiune este doar un alt format pentru utilizatorii de a-și exprima creativitatea, în care conversațiile publice sunt descrise ca o aplicație nouă pentru Instagram.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Tehnologie » Tiktok adaugă o nouă funcţie: postarea mesajelor text până în 1000 de caractere. Concurenţă pentru Threads şi Twitter