Antena Meniu Search
x

Video A fost inaugurat primul parc de fitness pe malul mării. Turiștii sunt invitați să facă mișcare

Tot pentru iubitorii de mişcare avem noutăţi şi de pe litoral. A fost inaugurat primul parc de fitness pe malul mării. Este pe plaja Modern din Constanţa şi are aparate de sport, potrivite pentru toate grupele de muşchi, dar şi o pistă de alergare. Antrenorii de fitness şi sportivii de performanţă au testat primii aparatele. Au urmat câţiva turişti, destul de îngrijoraţi de cele câteva kilograme în plus adunate, evident, la all inclusive. 

de Redactia Observator

la 18.08.2021, 12:41

Vezi și

Parcul este amplasat chiar pe nisip şi dispune de 47 de aparate de fitness şi o pistă pentru alergare. Este înfrumuseţat cu arbori, arbuşti şi flori şi dispune de sistem de iluminat ce le permite iubitorilor de mişcare să continue antrenamentele şi după lăsarea întunericului. 

Robert Cercel, antrenor fitness: E un concept exact ca în afară. Aparatele sunt noi, sunt bune, sunt funcționale, sunt pentru toate genurile de sport: de la atletism, antrenamente funcţionale, antrenamente de crossfit, până la yoga, relaxare.

Cei mai încântaţi de idee s-au arătat atleţii şi sportivii care au umplut parcul în prima oră de la deschidere. 

Ichim Florin, sportiv: Mi se pare o investiţie foarte bună. Mă bucur că există aşa ceva în Constanţa. La 5 dimineaţa voi fi aici să mă antrenez. Mă pregătesc pentru campionatul national de fitness si să vedem dacă luam medalie.

Ionuţ Anghel, antrenor fitness: Total, total necesară. Chiar este o gură de aer proaspăt pentru Constanţa. Sportul în Constanța suferă foarte tare și investițiile de acest tip sunt binevenite.

Parcul a fost realizat în numai două săptămâni de o echipă de 30 de oameni, iar arhitectul proiectului promite că de el se vor bucura şi mulţi turişti de acum în colo. Materialele din care sunt făcute aparatele de fitness sunt potrivite mediului salin şi vor rezista timp îndelungat condiţiilor de la malul mării. 

Bogdan Radu, architect: Am văzut că sunt foarte mulţi oameni care aleargă şi am zis că este un prilej bun, oportun pentru a face această sponsorizare, pentru a completa zona de plajă. Am încercat să integrăm toate tipurile de aparate fitness.

Pentru paza zonei, oficialii primăriei din Constanţa spun că nu vor investi într-o firmă specializată, ci vor monta camere de supraveghere. 

Horia Constantinescu, Primăria Constanţa: De paza acestui lucru ar trebui să se ocupe bun simţul celor care ajuns în acestă zonă. Cred că trebuie să ajungem într-o zonă de normalitate eliminând gardurile, paza şi toate sistemele de pază ce ar trebui sa protejeze astfel de investiții. 

Parcul a costat 250.000 de lei şi a fost realizat printr-un parteneriat între Primăria Municipiului Constanța și un dezvoltator imobiliar

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Travel » A fost inaugurat primul parc de fitness pe malul mării. Turiștii sunt invitați să facă mișcare