Antena Meniu Search
x

Video "Aperitivul" distracţiei de Revelion 2024, în Maramureş. Cum vor petrece turiştii de Anul Nou

Un pic de horincă şi multe bunătăţi. Aşa arată aperitivul distracţiei în Maramureş. În Breb, gazdele au pregătit poveşti şi tradiţii care vor crea amintiri frumoase pentru turişti.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 31.12.2023, 15:36

Vezi și

"În inima Maramureştului, gazdele noastre nu îşi mai văd capul de treabă. Putem spune că oaspeţii care le-au trecut pragul în acest an au program de voie la această oră. Unii au ales să meargă cu mocăniţa pe Valea Vaserului, alţii au mers mai aproape, la Cavnic, pentru a se bucura de puţina zăpadă de pe pârtii, dar asta nu înseamnă că cele două doamne au timp să se odihnească", arată Alex Prunean, reporter Observator.

Revelion 2024. De Anul Nou, în Maramureş

"Mai sunt doar câteva ore până la masa de Revelion şi totul trebuie să fie impecabil, dar mai ales gustos. Tot ce vom avea în această seară pe masă este tradiţional şi este pregătit aici, în gospodărie, fie că vorbim de ceafă afumată, cotlet afumat, rulade, nelipsita salată de boeuf sau peşte", adaugă Alex Prunean, reporter Observator.

"Peste toate acestea merge un pahar de horincă din Maramureş, pentru a arde colesterolul. Horinca a legat prietenii, indiferent că oaspeţii au venit din Dâmboviţa, Braşov sau Târgu Mureş - oameni care s-au văzut pentru prima dată, dar s-au împrietenit aici", mai spune Alex Prunean, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Travel » "Aperitivul" distracţiei de Revelion 2024, în Maramureş. Cum vor petrece turiştii de Anul Nou