Antena Meniu Search
x

Video Aventură inedită cu o maşină de război din secolul trecut. Traversează păduri şi ape, iar drumul e plin de surprize

Turiştii care aleg ca destinaţie Băile Tuşnad au parte de un nou tip de aventură. Aceştia se pot plimba pe cărările forestiere într-o maşină militară veche din secolul 20. Totul pentru a putea ajunge în vârf de munte, unde se regăsesc câteva rămăşiţe din timpul Războiului Mondial. Distracţia se încheie cu nelipsitele bucate tradiţionale.

de Redactia Observator

la 20.06.2022, 08:37

Vezi și

Turiştii care ajung la Băile Tuşnad se pot bucura, mai nou, de trasee într-un vehicul militar de tip 6x6. Aventura începe odată cu traversarea râului Olt, iar popasurile sunt dese pentru explorarea curiozităţilor din zonă. Traseul le permite turiştilor să viziteze şi locuri încărcate de istorie. "Am ajuns pe Stânca Şoimilor, în raza comunei Bicşad, unde am vizitat o cazemată rămasă din Al Doilea Război Mondial, precum şi rămăşiţele unei cetăţi medievale", spune un turist.

Excursie inedită cu maşina militară, la Băile Tuşnad

Participanţii au rămas impresionaţi de maşina care le-a oferit inedita cursă. "M-am antrenat să călătoresc cu o maşină militară", povesteşte o femeie. "Excursie uimitoare azi, cu o mașină veche care trece prin râu, un râu plin de frumusețe acolo", mărturiseşte un bărbat. "Minunat. O să am cele mai bune amintiri". După asemenea avenură, turiştii au fost răsfăţaţi cu bucate tradiţionale: "Foarte bun, foarte gustoasă, nu ştiu cum a făcut". "Păi la aer curat totul este bun", crede o femeie.

Cât costă aventura. Turiştii sunt încântaţi

Preţurile pentru o astfel de aventură variază între 100 şi 120 de lei. "În funcţie de cum se doreşte, cu picnic, fără picnic, putem să personalizăm şi să ducem 40 de persoane cu aceste maşini", explică Gasner Wolfgang, organizator. O astfel de distracţie durează două ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Travel » Aventură inedită cu o maşină de război din secolul trecut. Traversează păduri şi ape, iar drumul e plin de surprize