Antena Meniu Search
x

Video Bazinele cu apă termală de la Băile Felix, o oază de relaxare şi de sănătate. Preţurile sunt reduse cu 30% în sezonul de toamnă

Când apa are 40 de grade, frigul de afară nu mai contează. Asta şi-au spus turiştii care au ajuns în acest weekend la Băile Felix. Oamenii s-au relaxat în bazinele cu apă termală, iar aburii din jur i-au protejat de frig atunci când au stat pe margine. Atractive au fost şi preţurile, care sunt reduse cu 30 la sută în sezonul de toamnă.

de Redactia Observator

la 14.11.2021, 10:44

Vezi și

La costum de baie, în prag de iarnă. Turiştii care au venit weekendul acesta la Băile Felix au tremurat doar în scurtul drum pe care l-au parcurs până la bazin. Odată ajunşi în apă, oamenii au putut să se relaxeze. Înăuntru sunt 40 de grade.

''Este minunat, este minunat.

Nu vă este frig? 

Nu ne este frig.''

Pe acelaşi subiect

''Venim aici de 3, 4 ori pe an şi e foarte frumos şi relaxant şi plăcut.''

Pentru mulţi turişti, băile în apa termală înseamnă sănătate curată.

''Apa cum este?

Aici este foarte caldă. Revigorat. Bunicul meu a spus că o să se simtă cu 10 ani mai tânăr.'' 

Medicii explică ce efecte terapeutice are apa termală

Medicii spun o astfel de baie, mai ales când este frig afară, este ideală pentru tonusul muscular. Însă oamenii n-ar trebui să stea înăuntru mai mult de 30 de minute. În pauzele dintre două bălăceli, cei veniţi la Băile Felix pot încerca şi un masaj terapeutic. 

''Apa termală ajută foarte mult la relaxarea musculaturii şi combinat cu masajul încercă să detensionăm cât putem zonele afectate.'' 

Edy Petre, kinetoterapeut: Apa estebenefică având în vedere că apa din Felix ajută foarte mult la tot ce înseamnă probelem articulare, spondiloze, dureri lombare. 

O altă atracţie a staţiunii sunt preţurile reduse, de toamnă. Tarifele au scăzut faţă de astă vară cu 30 la sută. Trei zile de cazare cu demipensiune și acces la piscine costă 500 de lei de persoană. Sunt însă şi mulţi vizitatori de o zi.

''Am venit să ne relaxăm după o zi de lucru. Vremea asta pentru noi, apa termală e excelentă.'' 

Și tarifele de acces în complexul balnear au fost reduse. Cei ce ajung după ora 15, plătesc 35 de lei în loc de 50. Pentru copii, biletul costă 20 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Travel » Bazinele cu apă termală de la Băile Felix, o oază de relaxare şi de sănătate. Preţurile sunt reduse cu 30% în sezonul de toamnă