Antena Meniu Search
x

Video Calm și relaxare cu porția pe cărările de munte. Din cauza aglomerației, mulți turiști au făcut cale întoarsă

Muntele, ultimul refugiu pentru cei care au fugit de aglomeraţia şi căldura din oraşe, s-a dovedit un pariu pierdut. A fost multă lume pe potecile din masivul Piatra Mare şi în majoritatea zonelor turistice. Oamenii s-au adaptat şi şi-au luat porţia de relaxare după ce s-au înarmat cu calm. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 07.08.2021, 22:04

Vezi și

24 de grade Celsius, la miezul zilei. O temperatură de care se bucură oricine după săptămânile de caniculă. Aşa se face că masivul Piatra Mare a devenit zonă de promenadă. Dezamăgiţi, unii au făcut cale întoarsă când au văzut câţi au avut ideea unei drumeţii pe munte. 

Reporter: Cum vi s-a părut drumeția? 

Turiști: Foarte aglomerat, nu am mers până sus. 

Turistă: Nu regretăm, că ne place muntele, dar nu am putut să facem ce ne-am dorit, în ritmul în care ne-am dorit. 

Şi dacă în vârful muntelui a fost plin, în staţiuni a fost arhiplin. 

Claudiu Loghin, reporter Observator: Așa arată, în weekend, zona de îmbarcare în vehiculul care îi duce pe turiști de la Râșnov sus, la parcul de dinozauri și la cetate. Sunt poate mii de oameni care, zilnic, vor să ajungă la aceste obiective turistice. 

Turist: La parcul Dino e foarte aglomerat. Nu mă deranjează, chiar e frumos. Am scăpat de pandemia asta și poate toată lumea să vadă, și copiii. 

Găsirea unui loc de parcare le-a pus multora nervii la încercare. 

Reporter: Cât de aglomerat e azi? 

Angajat parcare: Cred că în jur de 1000 de mașini au fost. Sunt nervoși, dar îi calmăm. 

Pentru câteva ore de distracţie, turiştii au trebuit să suporte şi aglomeraţia de pe şosea. La prânz, drumul de 35 de kilometri dintre Predeal și Comarnic, a durat două ore

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Travel » Calm și relaxare cu porția pe cărările de munte. Din cauza aglomerației, mulți turiști au făcut cale întoarsă