Antena Meniu Search
x

Video Canionul Şapte Scări a fost închis temporar. Dezastrul lăsat în urmă de viituri

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din zona Brașovului a fost compromis de viitură. Canionul Şapte Scări va fi închis în următoarea perioadă.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 01.08.2022, 08:46

Vezi și

"Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar administratorii acestor două obiective turistice - printre cele mai iubite şi vizitate din zona Braşovului - au realizat ce s-a petrecut ieri, când au venit să se pregătească de primirea turiştilor. Sunt cantităţi foarte mari de rădăcini, bolovani, prundiş, care au fost transportate de şuvoaiele de pe pârâul Şipoaia Masivul Piatra Mare, cel care traversează canionul, pe potecile folosite de turişti şi pe podeţele metalice special amenajate", spune Claudiu Loghin, reporter Observator.

Canionul Şapte Scări a fost închis temporar

"Administratorii acestor două obiective turistice au anunţat deja faptul că vizitarea lor este întreruptă pe o perioadă nedeterminată. Structurile metalice nu par afectate, însă va fi un efort logistic considerabil pentru a curăţa aceste zone. Atenţie! Este închisă şi reţeaua de tiroliene Şapte Scări, care face legătura între canion şi zona din apropierea DN1, în Masivul Piatra Mare", adaugă Claudiu Loghin, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Travel » Canionul Şapte Scări a fost închis temporar. Dezastrul lăsat în urmă de viituri