Antena Meniu Search
x

Video Canionul Șapte Scări s-a redeschis pentru turiști. Distracție și peisaje de vis și la tirolienele din Masivul Piatra Mare

Veste bună pentru turiştii care sunt la munte. Complexul de tiroliene din Masivul Piatra Mare și cel din Canionul Şapte Scări, unele dintre cele mai vizitate obiective din zona Braşovului, s-au redeschis.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 14.08.2022, 16:27

Vezi și

Ploile devastatoare de la începutul lunii i-au ţinut pe turişti departe de aceste locuri. Însă doar pentru o vreme.

Canionul Șapte Scări s-a redeschis pentru turiști

Este primul weekend în care Canionul Șapte Scări a fost curățat de tot ce a adus viitura de la sfârșitul lunii iulie a anului trecut le-a adus la vale și poate fi vizitat în condiții de siguranță. Vizitarea poate începe de la ora 10:00, atunci când canionul se deschide pentru turiști.

La aceeași oră se deschid și tronsoanele de tiroliană care pornesc din acest loc de pe Valea Jidoaia. Sunt nu mai puțin de 4 kilometrii de linii de tiroliană de-a lungul Văii Jidoaia, de la Canionul Șapte Scări până în zona cabanei Dâmbu Murii, în apromierea DN1.

Atât Canionul cât și complexul de linii de tiroliană sunt unele dintre cele mai vizitate obiective turistice. Programul începe de la ora 10:00 până la ora 18:00 iar administratorii s-au asigurat că ambele au fost verificate, curățate și inspectate pentru ca turiștii să le poată folosi în condiții de siguranță.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Travel » Canionul Șapte Scări s-a redeschis pentru turiști. Distracție și peisaje de vis și la tirolienele din Masivul Piatra Mare