Antena Meniu Search
x

Video Cât costă cazarea la un hotel all inclusive din Mamaia, în extrasezon. Vremea superbă a adus valuri de turişti la malul mării

Weekendul a venit cu vreme superbă şi cu multe evenimente la malul mării. Turiştii care au ajuns pe litoral se bucură de temperaturi de până la 24 de grade Celsius şi de tarife mult mai scăzute decât în plin sezon estival. În plus, în Constaţa sunt celebrate Zilele Oraşului aşa că sunt organizate concerte în fiecare seară.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 20.05.2023, 15:31

Vezi și

"Sunt foarte mulţi constănţeni şi turişti, la acest sfârşit de săptămână, la mare. Cu atât mai mult cu cât sunt Zilele Oraşului şi sunt foarte multe evenimente organizate, atât concerte, cât şi alte activităţi. În Portul Turistic Tomis, terasele sunt deschise şi pline", arată Andreea Filip, reporter Observator. 

Preţuri pe litoralul românesc. Cât costă noaptea de cazare în Mamaia

"Au loc foarte multe evenimente. De exemplu, în Portul Militar, şcoala-navă Mircea poate fi vizitată atât astăzi, cât şi mâine, dimineaţa şi seara. Este simbolul României şi, cu siguranţă, sunt mulţi cei care vin din alte judeţe şi vor să o viziteze. Aici, în Portul Turistic Tomis, cei care vor să aibă parte de activităţi pot închiria atât bărci, cât şi şalupe, ori iahturi", adaugă Andreea Filip, reporter Observator. 

"Preţurile sunt pentru toate buzunarele, de la 50 de lei până la 5.000 de lei - dacă vreţi să închiriaţi un iaht timp de 10 ore. Tarifele sunt de extrasezon, între 110 lei pe noapte în sudul litoralului şi în jur de 400 de lei în staţiunea Mamaia, la hoteluri de 4 stele sau cu servicii all inclusive", mai spune Andreea Filip, reporter Observator. Litoralul pentru toţi 2023 începe luni 22 mai şi va ţine până pe 18 iunie. 

Vremea la malul mării. Prognoza meteo pentru Constanţa

"Vremea este superbă la malul mării, dar pentru cei care vor să rămână într-un weekend prelungit, şi luni şi marţi, având în vedere greva profesorilor, pot profita de temperaturi între 18 şi 20 de grade", transmite Andreea Filip, reporter Observator. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Travel » Cât costă cazarea la un hotel all inclusive din Mamaia, în extrasezon. Vremea superbă a adus valuri de turişti la malul mării