Antena Meniu Search
x

Video Cât costă pachetul de Crăciun sau de Revelion la Rânca

Crăciunul se apropie, iar turiştii se pregătesc pentru una dintre cele mai frumoase petreceri ale anului. Staţiunea montană Rânca este punctul de atracţie în acest an, mai ales că restricţiile s-au mai relaxat. Turiştii veniţi aici rămân impresionaţi de peisajele din Oltenia, dar şi de mâncarea tradiţională pregătiră cu drag de gazde.

de Redactia Observator

la 11.12.2021, 10:25

Vezi și

Stratul mare de zăpadă, dar şi mâncarea tradiţională olteanească sunt atracţii de neratat pentru turiştii care vor veni de Crăciun în staţiunea Rânca. Cabanierii de aici au început deja pregătirile.  

Ana Paraschiva, angajat pensiune: Meniul pentru masa de Crăciun constă în preparate specifice porcului, pomana porcului, tochitură gorjenească tradiţională zonei, carne la garniţă, plus băuturi alcolice.

Preţurile pentru distracţia de Crăciun şi Anul Nou nu s-au modificat prea mult faţă de anii trecuţi.

Ana Paraschiva, angajat pensiune: Pachetul de Crăciun anul acest costă 1200 de lei de persoană cu demipensiune. O parte din băuturile alcoolice şi non-alcoolice incluse, plus masa festivă. De Revelion, meniul pentru o persoană costă 1.600 de lei. 

Pe acelaşi subiect

Turiştii sunt atraşi şi de peisajele superbe. 

Gabriel, turist: Vrem să petrecem tot aici în staţiunea Rânca, să ne bucurăm în continuare de zăpadă şi de munte, dar şi de bunătăţile pe care le oferă gazda noastră. 

Bianca, turist: Gazda este foarte primitoare, iar bucatele sunt minunate şi peisajul este de vis. 

Turiştii s-au înghesuit să rezerve vacanţele din timp

Locurile de cazare aproape că s-au rezervat în totalitate, pentru Crăciun şi Anul Nou.

Constantin Pănescu, cabanier: Aproximativ 95%, mai sunt câteva cabane care nu s-au rezervat. Cele mici s-au rezervat pentru familii.

Însă sunt destui turişti care vin să petreacă aici şi până în Sărbători.

''Am zis să profităm de weekend-ul acesta dinaintea sărbătorilor, aglomeraţiei de sărbători. Preferăm traficul. Este mult mai liber faţă de Valea Prahovei. Prefer să petrec timpul pe pârtie decât în maşină în trafic.'' 

Odată cu relaxarea măsurilor impuse de pandemie, turiştii pot petrece acum de Anul Nou până dimineaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Travel » Cât costă pachetul de Crăciun sau de Revelion la Rânca