Antena Meniu Search
x

Video De ce sunt Cazanele Dunării destinaţia ideală pentru relaxare

Vremea călduroasă ne trimite către locuri în care putem să ne răcorim sau să ne adăpostim de caniculă. Aşa că vă propun o destinaţie de aici, din România, ideală pentru câteva zile de relaxare. Cazanele Dunării reprezintă, acum, una dintre cele mai căutate zone turistice, având în vedere peisajele care îţi taie răsuflarea şi zecile de obiective turistice unice în Europa.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 17.07.2022, 13:39

Vezi și

Zona Cazanelor Dunării este destinația ideală pentru câteva zile de relaxare. Vremea călduroasă ne trimite către locaţii unde putem să ne răcorim sau să ne adăpostim de caniculă.

Unul dintre principalele obiective de mare atracţie este Chipul lui Decebal. Sculptura măsoară 55 de metri şi este cea mai înaltă sculptură în piatră din Europa, respectiv a doua din lume.

Ce activităţi pot desfăşura turiştii

Cazanele Dunării e unul dintre locurile frumoase, pline de vegetație și liniște, care merită vizitat. Aici poți face plimbări cu barca pe Dunăre, cu preţuri cuprinse între 40 şi 60 de lei, partide de pescuit, drumeţii în Parcul Naţional "Porţile de Fier". De asemenea, poți vizita Mănăstirea Mraconia și faimosul chip al lui Decebal.

Preţurile, în ceea ce priveşte hotelurile, se încadrează între 200 şi 450 de lei pentru o noapte de cazare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Travel » De ce sunt Cazanele Dunării destinaţia ideală pentru relaxare