Antena Meniu Search
x

Video Criză de băutură într-una dintre destinaţiile de vacanţă preferate de români. Prețurile la bere aproape s-au dublat

E criză de băutură în Insulele Zanzibar, preferatele românilor. Prețurile la bere aproape s-au dublat, după ce lanțul de aprovizionare a fost perturbat de refuzul autorităţilor de a reînnoi licenţele celor trei importatori oficiali.

de Redactia Observator

la 06.02.2024, 14:02

- Shutterstock

Criza a ajuns şi la nivel înalt, iar ministrul Turismului a demisionat recent. Problema pare fără rezolvare în condiţiile în care producerea de alcool este interzisă în ţara majoritar musulmană, iar disputa cu furnizorii nu îşi găseşte rezolvare. 

Operatorii din turism se tem că această criză a băuturilor alcoolice ar putea să le afecteze afacerile. Afectaţi sunt şi cei care au localuri unde se vând, în mod obişnuit, fructe de mare şi bere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Travel » Criză de băutură într-una dintre destinaţiile de vacanţă preferate de români. Prețurile la bere aproape s-au dublat