Antena Meniu Search
x

Cum poți obține cazare ieftină la UNTOLD 2022? Organizatorii festivalului au lansat propria platformă de rezervări

Organizatorii festivalului UNTOLD şi-au făcut în acest an propria platformă pentru rezervări în Cluj-Napoca. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 16.03.2022, 12:34

Vezi și

Peste 5.000 de locuri de cazare au fost scoase pe platforma celor de la UNTOLD, doar în acestă etapă. Este vorba de locuri de cazare în cămine dar și în pensiunile partenere.

Prețurile cele mai mici sunt la cămine, unde o cameră cu patru paturi, baie proprie, frigider, unele dintre ele chiar și cu televizor, se închiriază pentru cele patru nopți cu 2.500 de lei, iar dacă vrem o cameră cu doar trei paturi, trebuie să dăm cu 100 de lei mai mult, astfel prețul va ajunge la puțin peste 2.600 de lei. Recepțiile căminelor și paza vor funcționa non-stop pe toată perioada festivalului. 

Există posibilitatea să vă cazați și la unul dintre hotelurile partenere ale festivalului, dar trebuie să scoateți din buzunar mai mulți bani în plus.

Pentru o cameră într-un hotel de trei stele trebuie să plătiți de la 2.700 de lei în sus, iar pentru o cameră de patru stele, de la 3.200 de lei în plus, iar dacă doriți să vă cazați într-un hotel de cinci stele trebuie să plătiți 4.200 de lei. Pentru cele patru zile de festival, turiștii vor avea și micul dejun inclus. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Travel » Cum poți obține cazare ieftină la UNTOLD 2022? Organizatorii festivalului au lansat propria platformă de rezervări