Antena Meniu Search
x

Video Distracţie ca-n vremurile bune pe litoral, însă, drumul spre casă a testat nervii șoferilor. S-a circulat bară la bară pe kilometri întregi

A fost distracţie ca-n vremurile bune pe litoral. Dar şi aglomeraţia de altădată. Plajele, dar şi cluburile au fost pline ochi de turişti care au profitat de vremea bună pentru a petrece câteva zile la malul mării. Iar Vama Veche e din nou ce a fost şi creşte deja o nouă generaţie de vamaioţi.

de Redactia Observator

la 11.07.2021, 19:47

Vezi și

Vama Veche a vibrat azi noapte sub picioarele turiştilor care au cântat şi au dansat până în zori. Un muzician scoţian, care a păşit pentru prima dată pe nisipul din Vamă, a fost vrăjit de atmosfera de pe plajă. 

Dan Healy, muzician: Este probabil unul dintre cele mai frumoase locuri. Energia, oamenii, atmosfera, muzica, vibraţia, totul este fantastic, incredibil. Vom sta aici încă zece zile să ne distrăm! 

Cântăreţul se alătură noii generaţii de vamaioţi cărora le-a venit rândul să spună povestea Vămii. Şi au făcut-o: pe ritmuri de pop şi jazz, îmbrăţişându-se fără oprelişti, tinerii au reînviat spiritul celei mai îndrăgite staţiuni de pe litoral. 

Turiste: Ne era dor, e o energie atât de bună şi oamenii parcă au înflorit cu toţii. 

Concertul s-a terminat la miezul nopţii, vamaioţii au continuat însă petrecerea până la răsărit.

Eduard, vamaiot: Le-am luat pe toate la rând şi e super ok. Am dormit cred că o jumătate de oră şi uite sunt bine! 

Cu un entuziasm molipsitor, Eduard a descoperit Vama şi se declară cucerit. 

Eduard, vamaiot: Băi e demenţial! Nu prea se bea deloc apă aici doar in mare. În rest bere./ 

Turist: Nu ştiu ce zi e azi, dar păcat că mâine nu e din nou duminică 

E şi locul potrivit pentru a-ţi învinge temerile. 

Tânără: E ca în rollercoaster, dar e foarte mişto. bine, mie mi-a fost foarte frică.

A fost cel mai aglomerat weekend pe litoral. Peste o sută de mii de oameni s-au bucurat de vremea bună pe malul mării. 

Spre ghinonul lor, toată relaxarea din weekend s-a dus pe apa mării la plecare. Ieşirile din staţiuni s-au aglomerat imediat şi mai mult s-a stat pe loc. Autostrada Soarelui a devenit Drumul Nervilor şi s-a circulat bară la bară pe kilometri întregi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Travel » Distracţie ca-n vremurile bune pe litoral, însă, drumul spre casă a testat nervii șoferilor. S-a circulat bară la bară pe kilometri întregi