Antena Meniu Search
x

Video Distracţie garantată la malul mării pentru iubitorii de senzaţii tari. Cât costă un curs de kiteboarding

Litoralul românesc nu înseamnă doar plajă şi baie. Cei care caută senzaţii tari se pot aventura cu placa în valuri, nu înainte de a lua lecţii de la instructorii de sporturi nautice. Adrenalina nu lipseşte nici în parcul de aventură de la Neptun. Acolo, turiştii au parte de 14 trasee cu dificultate diferită şi tiroliană. 

de Adrian Obreja

la 26.06.2022, 20:32

Vezi și

Iubitorii sporturilor nautice au avut o zi superbă pe litoral. Vântul a fost numai bun pentru kiteboarding. Iar cei care au vrut să se urce prima dată pe placă, au avut şi de la cine să înveţe.

Andrei, instructor: Cursul de kite costă similar cu orele de ski sau snowboarding, 400 - 500 de euro, cu tot cu echipament şi instructor inclus. 

Lecţiile durează 4 zile, iar listele de programări sunt deja aproape pline. 

''Chiar e fain, ne-ar plăcea să învăţăm.'' 

Pe acelaşi subiect

''E adrenalina, e frumos să ieşi pe mare să te plimbi.'' 

Nu doar cei care vor să înveţe vin aici, ci şi cei cu experienţă. Aceştia plătesc doar 300 de lei pentru a închiria echipamentul pentru toată ziua. Printre aceştia este şi Eric. Deşi are doar 13 ani, el practică acest sport de 4 ani.

Eric: M-am urcat prima dată în Egipt pe placă şi a fost o satisfacţie foartă bună, m-am simţit atât de bine şi este de vis, e super frumos. Sper să ajung şi instructor cândva. 

Pe lângă kiteboarding, doritorii pot lua lecţii şi de surf sau standup paddle. Cursurile costă câte 240 de lei şi durează doar câteva ore. 

Activităţi pentru toate vârstele şi în parcul de aventură

Senzaţile tari nu se găsesc însă doar în apă, ci şi în parcul de aventură. Locul este un magnet atât pentru cei mari, cât şi pentru cei mici, care vin aici încă de la primele ore ale dimineţii. 

Călin, reprezentant parc de aventură: Avem trasee pentru toate vârstele, de la copilaşi mai mici şi până la cei mai mari şi mai curajoşi. Dispunem şi de activităţi opţionale: tir cu arcul, airsoft, un panou de escaladă. Avem trambulină, minitiroliană. 

Un bilet costă 80 de lei pentru adulţi şi 70 de lei pentru copii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Travel » Distracţie garantată la malul mării pentru iubitorii de senzaţii tari. Cât costă un curs de kiteboarding