Antena Meniu Search
x

Video Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu s-a încheiat. Peste 2.000 de artiști în 38 de spectacole au animat străzile orașului

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu s-a încheiat aseară, după zece zile de spectacole. Mii de oameni au participat în aceste zile la evenimentele stradale. Şi aseară, centrul oraşului a fost animat de atmosfera de festival. Spectatorii s-au bucurat de reprezentanţiile artiştilor străini şi au rămas la festival până aproape de miezul nopţii pentru a urmări tradiţionalul foc de artificii. 

de Redactia Observator

la 30.08.2021, 13:58

Vezi și

Străzile Sibiului s-au umplut, aseară, din nou de oameni. Acrobaţiile, dansurile şi show-urile cu lumini au fost doar câteva dintre evenimentele care au captat atenţia spectatorilor. 

Reporter: Ce vă place? 

Spectatori: Toată atmosfera, tot peisajul, ca să zic aşa. Şi copilului îi place foarte mult. Mai mult pentru ea am venit. 

Reporter: Cum este oraşul? 

Spectatori: Ne bucurăm să-l vedem revenind la viaţi şi că avem ocazia să-i aducem şi pe ăştia mici. 

Spectatori: Sibiul a fost cum a fost odinioară, ceva de vis. I-am simţit lipsa anul trecut şi ne bucurăm din nou că toţi turiştii au umplut din nou Sibiul. 

Spectatori: A fost un festival foarte frumos, plin de bucurie şi momente frumoase. Ne bucurăm că suntem români şi că putem ţine acest festival în continuare aprins. 

Oamenii au fost foarte încântaţi să participe la eveniment, mai ales că anul trecut, din cauza pandemiei, festivalul s-a desfăşurat online. 

Constantin Chiriac, director FITS 2021: Am reuşit să readucem lumina în acest oraş, după o perioadă în care am fost închişi. 

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu s-a încheiat aseară cu un impresionant show de artificii. În cele zece zile ale festivalului, peste 2.000 de artişti din 38 de ţări au susţinut spectacole de teatru, dans, circ, acrobaţii şi parade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Travel » Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu s-a încheiat. Peste 2.000 de artiști în 38 de spectacole au animat străzile orașului