Antena Meniu Search
x

Video Unde preferă românii să meargă în vacanță în această vară: ”Principalul concurent al Bulgariei nu este neapărat Grecia”

După un an negru pentru turism, revenim încet, încet la normalitate. Evident, mai e mult până departe, căci pierderile din această industrie pot fi recuperate în ani, dar totuşi facem paşi concreţi în această direcţie.

de Redactia Observator

la 21.05.2021, 14:37

Vezi și

Însorita Grecie, un loc preferat de români, a deschis oficial sezonul turistic chiar de săptămâna trecută. Nu este singura ţară care primeşte turişti, dacă sunt respectate condiţiile impuse de situaţia epidemiologică. 

Mădălin Măncilă, consultant în turism: Urmează o vară mult mai relaxată decât anterioara. Toată această relaxare nu face altceva decât să încurajeze turismul. Oamenii au în continuare acea ''foame'' de a călători. Ofertele pregătite sunt chiar pentru toate buzunarele. Principalul concurent al Bulgariei nu este neapărat Grecia. Este chiar litoralul românesc care anul trecut a avut un foarte mare succes, mai ales că au fost şi atâtea restricţii. Numărul de cereri pentru litoralul românesc este încă foarte, foarte mare. Veştile bune vin din partea Comisiei Europene care lucrează la acel certificat verde digital. Cred că oamenii se pot gândi la vacanţă şi la o perspectivă de o lună sau două. 

Ce alte destinaţii de vacanţă ne recomandă specialiştii puteţi vedea în interviul de mai sus. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Travel » Unde preferă românii să meargă în vacanță în această vară: ”Principalul concurent al Bulgariei nu este neapărat Grecia”