Antena Meniu Search
x

Video Israel, destinaţia perfectă pentru amatorii de distracție sau pelerini: "E ca şi cum ai fi în Vegas"

Toamnă la noi, vară în altă parte. Israel este locul contrastelor pe care pur şi simplu trebuie să-l vizitaţi. Viaţa de noapte şi plaja vă vor cuceri, dar tot acolo puteţi descoperi şi începutul unei călătorii spre credinţă. 

de Redactia Observator

la 25.09.2022, 14:20

Vezi și

Israel. Tara credinţei, a contrastelor, a culorilor vibrante şi a aromelor de toate felurile. 

Ambasadorul Israelului în România: Este o ţară foarte mică, pe care o puteţi acoperi foarte rapid, dar este foarte diversificată. E ca şi cum ai fi în Vegas, dar fără cazinouri, şi la Vatican în acelaşi timp, doar la o jumătate de oră de condus.

Israelul îţi provoacă toate simţurile. Mâncarea tradiţională reuneşte influenţele Orientului Mijlociu cu cele mediteraneene şi nord-africane. 

Andra Pascu, ministerul Turismului din Israel: Poţi să te bucuri de gastronomie şi de tot ce înseamnă viaţa de noapte de acolo, dar şi de locurile sfinte şi de istorie şi de cultura locului. 

Acum, în Tel Aviv sunt aproape 30 de grade şi apa mării are 26-27 de grade. Deci, este perioada perfectă pentru plajă. În ultimii ani, numărul turiştilor români în Israel a crescut la două milioane. Pelerini şi amatori de distracţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Travel » Israel, destinaţia perfectă pentru amatorii de distracție sau pelerini: "E ca şi cum ai fi în Vegas"