Antena Meniu Search
x

Video La început de octombrie, turiştii s-au distrat la mare ca în mijlocul verii. Hotelierii, surprinşi de numărul mare de oameni care au venit pe litoral

Soarele de octombrie îmbie turiştii la mare. Vremea superbă şi preţurile mai mici au umplut plajele şi mulţi îşi prelungesc vacanţele. Cei care au ajuns pe litoral spun că se simt ca în plin sezon.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 01.10.2022, 19:45

Vezi și

E soare afară în prima zi de octombrie. Iar plajele sunt pline. În Vama Veche, 80 de copii au venit în tabără şi sunt fericiţi că vremea îi ajută să se distreze ca în plin sezon estival. La Mamaia, turiştii de toamnă au făcut băi de soare, dar şi în mare. Vremea superbă le prieşte şi afacerilor. Managerii de hoteluri nici nu sperau că vor fi atât de mulţi turişti în extrasezon.

"Gradul de ocupare în momentul de faţă este undeva între 70 şi 80%, avem turişti care îşi prelungesc sejurul datorită vremii, care este extraordinară. Două nopţi de cazare, a doua este cu discount de 50%", a declarat Alina Tobă, reprezentant hotel. Cei care vor să îşi planifice un concediu la sfârşitul lunii octombrie, atunci când preşcolarii intră în vacanţă, trebuie să ştie că aici, la mare, încă găsesc hoteluri deschise tot timpul anului, iar preţurile sunt extrem de avantajoase. Vremea pe litoral se menţine caldă şi în perioada umătoare. În a doua lună de toamnă, temperaturile sunt chiar şi cu 10 grade peste normalul perioadei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Travel » La început de octombrie, turiştii s-au distrat la mare ca în mijlocul verii. Hotelierii, surprinşi de numărul mare de oameni care au venit pe litoral