Antena Meniu Search
x

Video La malul mării, soarele este generos cu localnicii şi turiştii. Unii s-au aşezat la masă în restaurantele cu specific pescăresc, alţii se plimbă în tricou pe faleză

De la un grad Celsius şi zăpadă în restul ţării, la malul mării sunt acum 17 grade, iar soarele, deşi se ascunde uneori, va încălzi aerul şi mai mult astăzi. Restaurantele cu specific pescăresc sunt pregătite să primească localnici şi turişti. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 19.11.2022, 13:48

Vezi și

Este o vreme neaşteptat de frumoasă astăzi la malul mării, chiar dacă erau aşteptate precipitaţii, soarele a ieşit de dimineaţă şi a fost foarte generos. 

La orele prânzului sunt 17-18 grade, iar la soare este mult mai cald. De vremea aceasta de primăvară se bucură din plin constănţenii, dar şi turiştii, care au putut veni câteva ore la mare. Au renunţat la geacă sau la palton şi unii dintre ei se plimbă pe malul mării în tricou.

Terasele cu specific pescăresc sunt deschise, oamenii se bucură de o privelişte extrem de frumoasă şi pot mânca tot felul de preparate cu marea în dreapta, pot auzi valurile - este un peisaj foarte frumos şi mulţi dintre cei care sunt acasă sau la muncă şi-ar dori să fie aici.

Hotelurile pregătesc petreceri de Crăciun şi Revelion

Pe acelaşi subiect

Şi hotelurile sunt deschise, cele care sunt deschise în tot timpul anului au tot felul de oferte pentru cei care se răzgândesc şi nu mai vor să plece de aici şi vor să stea peste noapte sau un weekend întreg. Există tot felul de pachete, special concepute pentru ei, atât de Sfântul Andrei, cât şi pentru 1 decembrie ori pentru Crăciun sau Revelion.

Bucătarii sunt şi ei pregătiţi. Luni este prima dezlegare la peşte în postul Crăciunului, apoi weekend de weekend cei care vor să se bucure din plin de o masă savuroasă pot să facă lucrul acesta chiar aici, cu un astfel de peisaj.

Mâine meteorologii au anunţat temperaturi şi mai ridicate, de peste 20 de grade Celsius.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Travel » La malul mării, soarele este generos cu localnicii şi turiştii. Unii s-au aşezat la masă în restaurantele cu specific pescăresc, alţii se plimbă în tricou pe faleză