Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Pe litoral temperatura resimțită a fost de 27 de grade Celsius. Curajoșii au făcut și o baie în Marea Neagră

Temperaturile de vară pe care le resimţim în aceste zile i-au indemnat pe mulţi să facă o plimbare până la mare. Şi avem imagini cum rar am văzut la început de noiembrie. Cu 23 de grade în aer şi un soare generos, mulţi au îmbrăcat costumele de baie şi au făcut plajă. 

de Andreea Filip

la 02.11.2022 , 17:50

Este o atmosferă de vară pe litoral, 23-24 de grade Celsius, însă pe plajă, la soare, se resimt până la 27 de grade Celsius. Briza caldă și blândă amintește de sezonul estival, iar singurul detaliu care ne readuce aminte de data din calendar este apa mării, care nu depășeste 14-15 grade Celsius. Oamenii au venit la plajă, sunt în costum de baie, cei mai curajoși au intrat și în apă, se plimbă și stau pe șezlonguri. Sunt temperaturi neașteptat de ridicate pentru această perioadă, undeva 15 grade Celsius peste valorile normale, iar zilele următoare se anunță la fel de frumoase, a transmis reporterul Observator Andreea Filip.

Vezi și
Andreea Filip Like

Nu cred în coincidențe, cum nu cred că am ajuns întâmplător în această meserie. Unele lucruri sunt predestinate și, orice ai face, se întâmplă.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Pe litoral temperatura resimțită a fost de 27 de grade Celsius. Curajoșii au făcut și o baie în Marea Neagră