Antena Meniu Search
x

Video La munte a început sezonul bicicliștilor. Trasee pentru toate gusturile şi nivelurile de experienţă

Nici nu s-a terminat bine sezonul sporturilor de iarnă, că la munte a început cel al plimbărilor pe două roţi. Trasee sunt pentru toate gusturile şi nivelurile de experienţă: de la bicicletele de oraș până la cele mai pretențioase vehicule pentru coborâre pe teren accidentat. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 03.05.2022, 22:46

Vezi și

Drumurile forestiere și potecile de munte din jurul Brașovului sunt numai bune pentru o plimbare pe dou roţi, până la altitudinea de aproximativ 1100 de metri. Vremea este frumoasă, iar verdele crud al pădurii oferă cadrul perfect pentru plimbare. 

În Piatra Craiului, văile și dealurile de sub munte, sunt unite de trasee speciale. Iar satele Bunești, Criț, Meșendorf și Viscri, de un pitoresc aparte, sunt și ele unite de o rețea de drumuri pentru biciclete, de aproximativ 40 de kilometri. Cine nu are bicicletă, își poate închiria. 

În masivul Postăvarul, este deja amenajat un traseu dificil pentru amatorii de coborâri tehnice. Alt traseu, de dificultate medie e în lucru.

Regia publică de transport din Brașov poate duce gratuit din oraș în Poiana Brașov 27 de biciclete pe oră. Autobuzele care circulă pe traseu au atașate, în acest scop, remorci speciale sau suporturi pentru biciclete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Travel » La munte a început sezonul bicicliștilor. Trasee pentru toate gusturile şi nivelurile de experienţă