Antena Meniu Search
x

Video Locul din Gorj care atrage turiștii ca un magnet. Atracția desprinsă din povești oferă o experiență inedită vizitatorilor

Turiştii din Gorj au parte de o experiență inedită. Aici are loc, în acest weekend, tradiţionalul festival al lavandei. Cei care iau parte la eveniment se vor putea răsfăţa cu produse delicioase din lavandă şi se vor relaxa pe acorduri de vioară. De neratat este bineînţeles şi şedinţa foto în lanul cu lavandă. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 22.06.2024 , 15:07

Cea mai mare atracție este lanul de lavandă, un tablou ce pare desprins dintr-o poveste. Momentele artistice vor începe spre seară, până atunci este undă verde pentru ședințe foto în lavandă, cei care își doresc un selfie inedit pot să facă asta, pentru că ședința foto este unul dintre cele mai așteptate momente ale verii.

Sunt anunțate ateliere pentru copii, expoziții de fotografie și cămăși tradiționale, dar și concerte de nai, vioară și muzică populară. Vor fi și produse din lavandă, vedete în acest an sunt pralinele de lavandă. Festivalul din Târgu Jiu este deja la a cincea ediție.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei
Cât de uşor vă este să operaţi în sistemul e-Factura?
Observator » Travel » Locul din Gorj care atrage turiștii ca un magnet. Atracția desprinsă din povești oferă o experiență inedită vizitatorilor