Antena Meniu Search
x

Video Ideea inedită avută de Florina pe care a transformat-o în afacere: "Avem oameni care au venit a doua şi a treia oară"

Splendoare în lanul de lavandă! Este sezonul pastelurilor mov şi al parfumurilor relaxante, în care lanurile de levănţică se transformă în studiouri foto ...sau de yoga. 

de Redactia Observator

la 17.06.2024 , 20:55

Un câmp de lavandă de la marginea oraşului Drobeta Turnu Severin este vedetă pe Instagram. "Foarte frumos. Colorat, frumos. Sper să iasă şi poze frumoase", spune o turistă.

Proprietarii plantaţiei au amenajat un studio foto când au văzut că trecătorii se opreau pentru selfie-uri. Acum au sute de vizitatori în fiecare vară. 

Ideea inedită transformată în afacere

Vezi și

"Pentru noi este emoţionant faptul că avem oameni care au venit a doua şi a treia oară", a declarat Florina Limbosu, proprietar.  

Pe acelaşi subiect

"Este un decor superb ne ajută mult pe noi fotografii să prindem mai multe cadre. Pozele ies foarte bine în natură, luminozitatea este perfectă, culori, contrast. Tot ce vrei", susţine fotograful.

În plus, yoga în lavandă este noua senzaţie - dublă relaxare. Transilvania te aşteaptă şi ea cu tărâmuri parfumate care amintesc de Provence. 

"Lavanda este la înflorire maximă. Acum este momentul ideal să vii să te bucuri de minunăţia asta a naturii. Este o perioadă foarte scurtă din an, trei patru săptămâni în care poţi să experimentezi aşa ceva. Vin turişti din toată ţara. Vin şi din Bucureşti, din Constanţa, din cele mai îndepărtate locuri", spune Ovidiu Roşca, co-proprierar Festivalul Lavandei. 

Ca să păstreze un strop de relaxare, cei de aici iau cu ei de la dulceaţă cu lavandă până la ţuică aromată, evident, tot cu lavandă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Ideea inedită avută de Florina pe care a transformat-o în afacere: "Avem oameni care au venit a doua şi a treia oară"