Antena Meniu Search
x

Video Locul din România unde ninsoarea le-a făcut o surpriză plăcută schiorilor. Cât măsoară stratul de zăpadă, în martie

Se schiază bine şi primăvara, iar asta o spun turiştii care au ajuns în acest weekend la Rânca. Pasionaţii sporturilor de iarnă se întrec pe schiuri, chiar în centrul staţiunii.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 09.03.2024, 16:12

Vezi și

"Este vreme perfectă pentru un weekend pe schiuri, aici, pe pârtia M1 din centrul staţiunii Rânca. Sunt -2 grade Celsius în termometre, însă vremea este perfectă. Avem parte şi de câteva raze de soare, zăpadă este din belşug, iar priveliştea este una de iarnă autentică. A nins zilele trecute în zona montană a judeţului Gorj, s-a depus şi un strat proaspăt de zăpadă de circa 20 de centimetri", arată Diana Speretoiu, reporter Observator.

Primăvară pe pârtie, la Rânca

"Este totul alb în jurul nostru, chiar şi acum, în luna lui Mărţişor, air zăpada va mai rezista pentru că temperaturile se anunţă în continuare scăzute la munte. Pârtia de la Rânca este animată şi pentru că astăzi este un concurs de schi la care participă zeci de doamne şi domnişoare, care sărbătoresc şi astăzi Ziua Femeii", adaugă Diana Speretoiu, reporter Observator.

"În apropiere se mai schiază şi pe pârtia de lângă Lacul Vidra, de la Voineasa, dar şi la Straja, în Hunedoara, unde găsim peisaje de iarnă şi la început de iarnă calendaristică", mai spune Diana Speretoiu, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Travel » Locul din România unde ninsoarea le-a făcut o surpriză plăcută schiorilor. Cât măsoară stratul de zăpadă, în martie