Antena Meniu Search
x

Video Locul luat cu asalt de români odată ce iarna și-a intrat în drepturi. E refugiul perfect pentru iubitorii de căldură: "Venim de multe ori şi lunar"

Iubitorii de vară încă mai caută un refugiu după ce temperaturile au ajuns la pragul îngheţului. Aşa se face că în weekend, bazinele din interiorul celui mai mare aqua park din România, aflat în Oradea au fost pline de turişti. Zonele de spa și wellness le-au asigurat relaxarea celor ce şi-au dorit să-și umple bateriile pentru o nouă săptămână de muncă. 

de Redactia Observator

la 20.11.2023, 08:11

Vezi și

Apa fierbinte i-a făcut pe turişti să uite de iarna de afară. Au avut parte şi de lecţii de zumba, pe ritmuri latino.

Tânără: Noi dansăm pe uscat şi în apă e mult mai dificil, dar e mai frumos. 

Eduard, antrenor zumba: Pentru cei din apă e mai solicitant având în vedere că se luptă cu apa. Aproximativ între 300 şi 500 de kcal se ard la o sesiune de zumba, asta în funcţie de cum fac mişcările în apă.

Relaxare în zonele de spa

Pe acelaşi subiect

Alţii au căutat relaxarea în zonele de spa, unde au avut parte de băi turcești și terapii prin culori.

Tânăr: Sunt foarte multe zone de relaxare cu apă termnală care sunt foarte benefice la fel şi zona asta de relaxare şi venim de multe ori şi lunar. Distanţa este de o sută de km, într-o oră jumătate suntem aici.

Sănătate curată la saună

În sauna finlandeză temperatura ajunge până la 90 de grade - sănătate curată, spun oamenii. Iar pentru o imunitate puternica, imediat după saună trebuie o baie în apa rece, de 10 de grade.

Tânără: Sunt 60 de grade. E foarte ok. Nu e prea cald ca să nu poţi rezista sau să respiri. E foarte ok ca să te poţi relaxa. 

Femeie: A fost foarte cald acolo şi simt că m-a relaxat un pic, cu toate că acum parcă tremur, dar nu de frig, probabil şocul. E plăcut.

Turiști din toate colțurile țării

Anca Burta, administrator aqua park: Avem un număr destul de mare de turişti, aproximativ 1.200 de persoane pe zi care vin din toate părţile ţării. 

Complexul acvatic din Oradea este deschis pe toată durata anului. Tariful de acces pentru o zi întreagă este de 82 de lei pentru adulți și 45 de lei pentru copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Travel » Locul luat cu asalt de români odată ce iarna și-a intrat în drepturi. E refugiul perfect pentru iubitorii de căldură: "Venim de multe ori şi lunar"