Antena Meniu Search
x

Video Oferte speciale în Bucovina, de Ziua Îndrăgostiților. Cât costă o noapte la căsuţă, într-un peisaj de poveste, cu acces gratuit la ciubăr

O idee bună ar fi să rezervaţi de pe acum sejurul pentru Ziua Îndrăgostiţilor. Mai puţin de o lună până atunci, dar dacă vreţi să vă duceţi perechea într-un loc special, ar fi bine să rezervaţi din timp. O sugestie poate fi Bucovina. Un târâm de poveste care are ceva frumos de oferit în orice perioadă a anului. 

de Angela Bertea

la 18.01.2024, 10:05

Vezi și

La un hotel de patru stele din Gura Humorului, cuplurile de îndrăgostiţi sunt aşteptate cu şampanie, flori şi baloane... toate într-un cadru intim, perfect pentru un sejur în doi. 

Alexandru Blându, manager hotel: Această cameră este premium. Poate fi cumpărat pachetul pentru oaspeţii mai pretenţioşi. Având şi o cadă aici, putem să le oferim o baie cu spumă. Apartamentul dispune şi de o zonă de living cu şemineu propriu, unde oaspeţii se pot relaxa. 

Apartamentul costă 1250 de lei pe noapte, iar oaspeţii se pot răsfăţa - tot împreună - şi la SPA.

Alexandru Blându, manager hotel: Aici discutăm de acces la jacuzzi, saună şi masaj. Vorbim de masaje generale, masaje cu beţe de bambus sau masaje cu pietre vulcanice.

Pe acelaşi subiect

Dragostea trece prin stomac

Ştim deja, dragostea trece prin stomac, prin urmare şi meniul este unul special.  

Bucătăreasă: Am pregătit pentru oaspeţii noştri de Ziua Îndrăgostiţilor un piept de raţă cu sos de mandarine, cremă de ţelină şi păstârnac, fiert în lapte de cocos. De asemenea, vom avea şi o pizza pentru îndrăgostiţii noştri, tot în formă de inimioară, Pizza Casei. De altfel, nu va lipsi niciun desert, tort, cu blat de morcovi şi scorţişoară, cu cremă de migdale şi portocală. 

La Sadova, musafirii îndrăgostiţi de natură se pot bucura de timp petrecut împreună.

Angela Bertea, reporter Observator: Iubitorii de natură pot alege cazările inedite, retrase, din zonele de munte, unde pot admira peisajul minunat chiar din interior.

Lenuța Lehaci, administrator: Au şemineu, şemineul este pentru design, dar şi pentru a se încălzi oaspeţii. Baia este deosebită, este dintr-o cadă din lemn. Bineînţeles, pot opta şi pentru ciubăr, care are şi jacuzzi şi atunci, cu un pahar de şampanie alături, se pot bucura de cele mai spectaculoase momente împreună. 

Locul ideal pentru o cerere în căsătorie

Angela Bertea, reporter Observator: De undeva de sus, pe un platou special amenajat. Cei care vor sa marcheze Ziua Îndrăgostiților printr-o cerere în căsătorie spectaculoasă, au aici inclusiv cadrul ideal. 

O căsuţă se închiriază aici cu 600 de lei pe noapte în timpul săptămânii, cu acces gratuit la ciubăr. Iar în weekend, o şedere de minimum două nopţi pleacă de la 1500 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Travel » Oferte speciale în Bucovina, de Ziua Îndrăgostiților. Cât costă o noapte la căsuţă, într-un peisaj de poveste, cu acces gratuit la ciubăr