Antena Meniu Search
x

Video Dragobete 2023. Cât costă o prăjitură personalizată pentru persoana iubită

Dragobete pentru fete. Sărbătoarea românească a iubirii a venit tot cu inimioare, flori şi prăjituri pentru îndrăgostiţi. Doar că nu a trezit acelaşi entuziasm ca Valentine's Day, ziua îndrăgostiţilor din import, iar românii au cheltuit mai puţin. 

de Redactia Observator

la 25.02.2023, 09:02

Vezi și

Încurcate sunt căile iubirii. Însă celor care au ajuns ieri la aeroport, le-a tăiat calea un personaj de bun augur: ocrotitorul dragostei în tradiţia românească. Cei care n-au uitat de ziua iubirii la români au ieşit la cumpărături încă de dimineaţă. Doru este căsătorit de 24 de ani şi are de fiecare Dragobete acelaşi ritual. trece pe la florărie şi apoi pe la cofetărie. 

Doru: E bine că mai sunt zilele din astea să ne mai aducem aminte că trebui să sărbătorim că suntem împreună cu cineva.

Gustul dulce al dragostei a fost căutat în toate cofetăriile.

Irina Gheorghiță, vânzător cofetărie: Cadoul perfect pentru persoana iubită, pentru soră, mamă, oricine. 

Ieftin şi bun am putea spune dacă ţinem cont că, de exemplu, pentru un cheesecake suficient pentru două persoane, nu scoatem din buzunar mai mult de 30 de lei. În plus, poate fi persoanlizat cu mesajul dorit, sau cu numele persoanei iubite. 

Tevatura de Dragobete nu a fost însă la fel de mare ca de Sfântul Valentin

Şi nici cheltuielile. Comercianţii spun că vânzările sunt mai mari pe 14 februarie, iar românii cheltuiesc peste 300 de lei de sărbătoarea importată.

Cristina Păduraru, proprietar florărie: Am avut comenzi pe culori mai pastelate, mai calde, clasicul roşu s-a cerut mai puţin anul acesta. 

La ţară, Dragobetele a fost sărbătorit la şezătoare. 

Localnic: Se zice că dacă nu te întâlneşti de Dragobete cu cei din comunitatea din care trăieşti, până anul umător o sa fii lipsit de dragoste. 

De sărbătoarea românească a iubirii care marchează începutul primăverii, bărbaţii nu trebuie să îşi supere partenerele, altfel vor avea parte de supărări şi ghinioane tot anul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri sociale » Dragobete 2023. Cât costă o prăjitură personalizată pentru persoana iubită