Antena Meniu Search
x

Video Pârtia de schi transformată în parc de distracţii. Real succes încă de la inaugurare: "Un loc foarte minunat"

Munte şi mişcare în aer liber! De asta au avut parte zeci de familii din Cluj, care au mers cu cei mici în cel mai nou parc de aventură din Apuseni. La Buscat, printre brazi înalţi au descoperit balauri, dar şi un traseu uriaş, care le-a pus la încercare rezistenţa fizică. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 15.04.2024, 08:41

Vezi și

Familia Mureşan, din Turda, şi-a petrecut ziua la 1.600 de metri altitudine, în parcul de distracţii. Şi adulţii şi copiii au fost încântaţi de alegerea făcută. 

Bărbat: Ieşim în aer liber. Locuim între blocuri, ne săturăm să tot stăm acolo şi mai luăm o gură de aer atunci când putem, în schimb. 

În zona unde în urmă cu un an se schia, pe 37 de hectare se întinde acum un parc tematic unde nimeni nu se poate plictisi, indiferent de vârstă. 

Alex Prunean, reporter Observator: Întreg traseul este presărat cu peste 30 de astfel de personaje 3D supradimensionate, printre care şi acest dragon înalt de 5 metri înălţime, cel mai înalt din ţara noastră. Sunt aşezate pe traseu în aşa fel încât cei care îl parcurg să îşi folosească imaginaţia, dar mai ales abilităţile fizice pentru a putea trece mai departe.

Pe acelaşi subiect

Căsuţele din copac, jocurile de aventură, dar mai ales "călăritul" dinozaurilor sunt atracţiile cele mai îngrădite de cei mici.

Copiii şi-au testat curajul pe tiroliană

Iancu Şerbănescu, administrator Muntele Basmelor: Vizitatorii găsesc, în primul rând, un traseu montan spectaculos de 2,5 kilometri. Avem undeva la 40-50 de ateliere pentru copii, pe care copiii se pot căţăra, se pot da cu tiroliana pentru ei.

Bărbat: E un loc foarte minunat, este la 1.600 de metri înălţime, aer curat, frumos. Traseul pentru unii aşa mai dezvoltaţi ca mine este puţin mai greu, dar merită venit un weekend la munte. 

Parcul este deschis de vineri până duminică, iar preţul unui bilet de intrare este de 40 lei pentru copii şi 50 de lei pentru adulţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Travel » Pârtia de schi transformată în parc de distracţii. Real succes încă de la inaugurare: "Un loc foarte minunat"