Antena Meniu Search
x

Video Patinoarul deschis în Cetatea Medievală din Târgu Mureș a devenit un magnet pentru copii: "Tot cad și mă lovesc, dar e frumos"

În Tâgu Mureş încă nu a nins, dar cu siguranţă a venit iarna. Mai ales pentru că în Cetatea Medievală a fost deschis un patinoar unde cei mici au putut să se bucure ore întregi de distracţie pe gheaţă.

de Redactia Observator

la 20.11.2023, 08:42

Vezi și

Sub privirile încântate ale părinţilor, zeci de copii au încălţat patinele şi au dat startul distracţiilor de sezon, la patinoarul din Cetatea Medievală Târgu Mureş.

Părinte: Copiii mai pot şi socializa, în afară de statul pe telefon toată ziua. Aici se pot întâlni cu prietenii, fac mişcare.

Bucuria zilelor de iarnă

Temperaturile scăzute au adus în sufletul tuturor bucuria zilelor de iarnă, chiar dacă a lipsit zăpada.

Fetiță: Încerc să fac și piruete, doar că îmi e destul de greu, tot cad și mă lovesc, dar nu contează. E frumos.

Dacă cei mici au avut la dispoziţie toată ziua pentru a învăţa tainele acestui sport, cei mari au aşteptat lăsarea serii pentru a-şi etala mişcările îndrăzneţe.

Patinoarul are o suprafaţă de 600 de mp

Patinoarul aflat în aer liber, în Cetatea Medievală are o suprafaţă de 600 de metri pătraţi. Cei care vor să-l viziteze au posibilitatea de a închiria, fie o pereche de patine, fie un "prieten de nădejde" menit să îi ajute pe cei începători.

Pavel Georgio Flavius, responsabil patinoar: Închiriere de patine 15 lei, închiriere de pinguini sau delfini tot 15 lei.

Patinoarul este deschis zilnic de la 9:30 până la orele 21, iar tariful de intrare este de 20 de ron.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Travel » Patinoarul deschis în Cetatea Medievală din Târgu Mureș a devenit un magnet pentru copii: "Tot cad și mă lovesc, dar e frumos"