Antena Meniu Search
x

Video Pe litoral sunt aşteptaţi aproape un sfert de milion de turişti. Va fi cel mai aglomerat weekend din această vară

Cei mai mulţi români au intrat deja în minivacanţa de Sfânta Maria. Iar în acest weekend, toate drumurile duc la mare. Peste 230.000 de turişti sunt aşteptaţi în staţiunile de pe litoral, dublu faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Urmează trei zile de distracţie, activităţi şi ceremonii militare. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 12.08.2022, 17:44

Vezi și

"Este un sfârşit de săptămână prelungit plin de evenimente la malul mării: concerte şi petreceri în aer liber; DJ-ii întreţin atmosfera pe toate plajele de pe litoralul românesc, aşa cum este frumos la mare. Cel mai aşteptat moment al sezonului este evenimentul organizat de Ziua Marinei. Turiştii care vor veni pe litoral zilele acestea vor putea să admire navele de război care vor defila din dreptul Cazinoului din Constanţa până în Portul Midia şi retur", spune Andreea Filip, reporter Observator.

Pregătiri pe litoral de Ziua Marinei. Gradul de ocupare e de 100%

"Vor survola avioane de luptă F16 şi elicoptere ale Forţelor Aeriene şi Navale. În portul turistic Tomis vor fi jocuri marinăreşti, un spaţiu în care sunt computere - dedicat gamerilor - unde pot fi testate bătălii navale virtuale, dar şi o bibliotecă virtuală cu 400 de nave care pot fi vizitate şi manevrate. La Mangalia, vor fi secvenţe de luptă reale, cu scafandri care vor dimula respingerea unui atac", adaugă Andreea Filip, reporter Observator.

Gradul de ocupare pe litoral este de 100%, aşadar turiştii care nu şi-au planificat vacanţa din timp trebuie să aibă noroc dacă vor să mai găsească un loc liber de cazare. Peste 230.000 de turişti sunt aşteptaţi, zilele acestea, la mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Travel » Pe litoral sunt aşteptaţi aproape un sfert de milion de turişti. Va fi cel mai aglomerat weekend din această vară