Antena Meniu Search
x

Video Răsfăţ la munte, de Valentine's Day. Hotelurile au oferte pentru toate buzunarele şi meniuri speciale pentru îndrăgostiţi

Câteva ore de răsfăț pe pârtie, un meniu special şi un sfârşit de săptămână departe de haosul din oraşe. Așa arată weekendul de Ziua Îndrăgostiţilor pentru cei care au ales să meargă la munte. Şi nu sunt puţini. Numai în Poiana Braşov deja trei sferturi din locurile de cazare sunt ocupate. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 11.02.2022, 22:02

Vezi și

Puțini dintre turiști pot sta departe de pârtii, când zăpada are peste jumătate de metru grosime, în zona superioară a masivului Postăvarul. Toate pârtiile sunt deschise și bine amenajate, iar instalațiile de transport pe cablu funcționează în parametri optimi. Cadrul perfect pentru un Valentine's Day pe schiuri sau snowboard. 

"Excelent, mi se pare cea mai bună alegere. E atmosferă bună, soare, zăpadă, e şi gheaţă ocazional, dar e ok. Decât să stăm în Bucureşti", spune o tânără. "Se potriveşte clar un sport de genul ăsta să-l împarţi cu partenera. Mi se pare ideal, mai ales că nu facem zilnic asta. E bine venit", crede un bărbat.

Meniu deosebit de Ziua Îndrăgostiţilor

O ocazie specială cere şi un meniu deosebit, mai ales după o zi petrecută pe pârtie. "Aici avem piept de raţă cu pară, pe care le facem să se unească bine, le şi trecem puţin prin flacără, le încingem ca să ducem la un rezultat bun în farfurie", arată chef Laura Mihalache. "O să pregătim un Coconut Kiss. O să aibă o culoare roz spre roşu şi o să fac un pic de spumă că zic că se potriveşte. Valentine's plăcut", transmite Ciprian, barman.

Pe acelaşi subiect

Cât costă cazarea de Valentine's Day la munte 

Reprezentanţii hotelurilor au pregătit oferte speciale pentru weekendul îndrăgostiţilor. "Cu o cină festivă, 3 nopţi de cazare, cu mic dejun inclus, acces la spa şi la toate facilităţile noastre, în jur de 1.700 - 1.800 de lei pentru 2 persoane", spune Gabriel Roșca, director hotel. "Pentru îndrăgostiţii noştri avem discount special atât la restaurant cât şi la terapii spa, la ritualurile de cuplu", explică şi Bianca Radu, reprezentantă hotel. Preţurile pornesc "de la 125 de euro pe noapte, camera dublă".

În Poiana Brașov, aproximativ trei sferturi din locurile de cazare sunt ocupate de Valentine's Day. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Travel » Răsfăţ la munte, de Valentine's Day. Hotelurile au oferte pentru toate buzunarele şi meniuri speciale pentru îndrăgostiţi