Antena Meniu Search
x

Renumitul pianist Richard Clayderman a rămas impresionat de un oraş din România: "Este fermecător. Are şi un pic de istorie"

Renumitul pianist francez Richard Clayderman a vizitat, joi, Centrul istoric al municipiului Botoşani, unde va susţine, vineri, un concert în cadrul Festivalului instituţiilor de cultură.

de Redactia Observator

la 17.08.2023, 17:00

Renumitul pianist Richard Clayderman a rămas impresionat de un oraş din România: "Este fermecător!"
Renumitul pianist Richard Clayderman a rămas impresionat de un oraş din România: "Este fermecător!" - Profimedia Images

Pianistul în vârstă de 69 de ani s-a arătat surprins de frumuseţea clădirilor din secolul al XIX-lea.

"Vin în România pentru că oamenii mă iubesc mult. Sunt foarte impresionat că am venit în acest mic oraş, Botoşani. Sunt fericit că voi cânta cu Filarmonica de aici care are muzicieni buni. Sunt încântat să cânt publicului de aici muzica mea. Este un oraş fermecător, frumos. Se pare că are şi un pic de istorie", a declarat Clayderman, transmite Agerpres.

Clayderman, un "titan al muzicii internaţionale"

Clayderman a avut în Centrul istoric o scurtă întrevedere cu primarul Botoşaniului, Cosmin Andrei, care i-a înmânat albumele de prezentare a municipiului. "Vorbim de un titan al muzicii internaţionale. Sunt bucuros că putem oferi gratuit botoşănenilor un astfel de spectacol, de o anvergură impresionantă, într-un cadru pe care vrem să îl revitalizăm", a afirmat Cosmin Andrei.

Richard Clayderman va sta trei nopţi la Botoşani, el alegând să doarmă într-un hotel aflat într-o pădure la marginea municipiului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Travel » Renumitul pianist Richard Clayderman a rămas impresionat de un oraş din România: "Este fermecător. Are şi un pic de istorie"