Antena Meniu Search
x

Video Românii, tot mai interesați de un nou concept la mare modă în afară: Stai gratis prin schimb de cazare

Când mergem în vacanţă, vrem să avem tot confortul de acasă! Iar pentru asta există o soluţie - cazarea la schimb. Cum funcţionează sistemul? O familie din zona de munte, de exemplu, îşi pune la bătaie locuinţa pe un grup de Facebook. O alta, care locuieşte pe litoral, îşi cedează apartamentul pentru o perioadă. Cele două părţi se înţeleg apoi asupra datelor în care vor face schimbul de locuinţe. Totul, fără ca cineva să dea măcar un leu pe cazare.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 18.08.2022, 20:12

Vezi și

În doar câteva zile, Ioana şi familia sa se vor bucura de o vacanţă la malul mării. Nu trebuie să îşi facă griji pentru cazare. Vor ajunge într-un apartament de lux din Constanţa, care nu îi va costa nimic.

Românii, tot mai interesați de cazarea la schimb

În schimb, îşi vor pune şi ei la dispoziţie locuinţa. Totul, prin intermediul unui grup de Facebook- Cazare la schimb. Cei interesaţi de acest concept trebuie doar să îşi prezinte casa şi să aştepte oferte.

Bărbat: La noi o să găsiţi un apartament complet mobilat şi echipat pentru sezonul estival.

Pe acelaşi subiect

Femeie: La noi o să veniţi la o casă, şi nu la orice casă, la o casă parohială pentru că soţul meu este preot. Este o zonă plină de tradiţii, o zonă montană. O să vă aşteptăm cu bucate şi cu merinde proaspete.

Ioana: Cazarea asta la schimb, totul s-a întâmplat din cauza unui nefericit eveniment în viaţa noastră. Noi aveam rezervat în Turcia, eu am pierdut o sarcină destul de avansată şi nu am putut pleca. Şi am pierdut bănuţii. Fetiţa noastră tot insista că vrea la mare. Coincidenta a făcut să intru pe Facebook şi sa găsesc cazare la schimb şi am zis hai să încerc.

Familia Boioglu nu este la prima experienţă de acest fel. A bătut ţara în lung şi lat. A şi documentat aventurile.

Adrian Boioglu - blogger: Am căutat de fiecare dată ceva în afara ţării şi am descoperit în astfel Madeira, Portugalia sau experineţe inedite în ţară la glamping, un cort mai fancy, am stat la o cabană care avea un ciubăr în curte. Voiau neapărat să vină la mare în timpul unui festival. Au venit în timpul festivalului, le-am oferit un apartamnet pe care il avem noi în Constanta şi noi am mers in Madeira. A fost atât de interesantă experienta asta.

Ideea le surâde românilor.

Turiști: Dacă stai la mare, clar vrei la munte şi invers. În schimb, la noi este o problemă din cauza celor care vin să închirieze sau să schimbe, încrederea. Avem grijă ca de casa noastră.

- Să fie aceleaşi condiţii pe care le ofer şi eu. Curăţenie, aer condiţiomat.

- Stiu că cineva are grijă de casă, adică nu e casa goală şi este interesantă schimbarea.

- V-aţi pune casa la dispoziţie?

- Da, ar fi interesant.

Până acum, pe grupul de Facebook s-au înscris peste nouă mii de persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Travel » Românii, tot mai interesați de un nou concept la mare modă în afară: Stai gratis prin schimb de cazare