Antena Meniu Search
x

Video Vremea dictează cât de aglomerat va fi pe litoral. Pe plajă încă se stă om lângă om. Peste 200.000 de turiști, la mare

Litoralul rămâne plin în a doua zi de weekend, iar pe plajă se stă în continuare om lângă om. Vremea schimbătoare și reprizele scurte de ploi par să nu-i sperie pe turiști. Apa este caldă, iar steagul roșu nu mai este arborat. Așa că rețeta unei minivacanțe reușite este completă. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 14.08.2022, 14:08

Vezi și

Vremea este ușor schimbătoare. Meteorologii ne spuneau că briza va fi intensă; temperaturi între 26 și 28 de grade Celsius. Luni dimineață, turiștii se vor putea bucura în continuare de câteva ore bune de plajă. După-amiază vor fi ceva averse, însă trecătoare. Cei care și-au planificat vacanța pe litoral, săptămâna viitoare, vor avea parte de un concediu reușit. Temperaturile vor urca înapoi la 30-31 de grade Celsius - valori perfecte pentru plajă”, spune Andreea Filip, reporter Observator.

Aglomerație la mare. Peste 200.000 de turiști pe litoral

”Este un weekend super-aglomerat, cu peste 200.000 de turiști pe întreg litoralul românesc. Unii au venit special pentru evenimentele organizate de Ziua Marinei. Mâine, navele militare vor naviga în larg. Ele sunt deja în dispozitiv. În portul turistic Tomis sunt organizate jocuri marinărești. Aeronave de luptă vor survola litoralul, iar la Mangalia, scafandrii vor face demonstrații reale de respingere a unui atac”, adaugă Andreea Filip, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Travel » Vremea dictează cât de aglomerat va fi pe litoral. Pe plajă încă se stă om lângă om. Peste 200.000 de turiști, la mare