Antena Meniu Search
x

Video Cea mai aglomerată staţiune de pe litoral, după ce preţurile au scăzut. Cât costă cazarea la final de sezon

Pentru foarte mulţi români, vacanţa de vară abia a început! Principalul motiv constă în scăderea preţurilor. Astfel, până la finalul sezonului estival, hotelurile şi pensiunile vor fi pline, mai ales în partea de sud a litoralului. Iar, mai nou, distracţia s-a mutat din cluburi pe plaje, unde se organizează petreceri cu spumă.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 17.08.2022, 08:58

Vezi și

Zeci de turişti din toate colţurile ţării s-au distrat la început de săptămână la o mare petrecere cu spumă organizată pe o plajă din Costineşti. "La plajă, la discotecă, grătare, de băut, toată lumea e veselă", spune un bărbat.

Costineşti e cea mai aglomerată staţiune de pe litoral

În acest moment, Costineşti este cea mai aglomerată staţiune de pe litoral, iar motivul îl reprezintă ieftinirea cazărilor. "Avem oferte pentru toate gusturile. Preţurile sunt mult mai accesibile. Au scăzut. Sunt reduceri destul de bune. De la 350 la 250 de lei, camere cu baie, aer condiţionat, frigider. Adică toate dotările", explică Ana Bolboceanu, proprietar pensiune. 

Nu aceeaşi situaţie este şi în Eforie Nord, staţiunea-vedetă a acestei veri. Acolo, preţurile continuă să fie mari decât de obicei. Un pachet de vacanţă all inclusive la un hotel de patru stele porneşte de la minimum 1.000 de lei pentru două persoane. "Noi oferim în continuare pachete în regim all inclusive. Asta înseamnă mese tip bufet, şezlonguri la plajă şi la piscină, petrecerea seara la piscina exterioară. Avem şi un centru SPA", spune Idris Lacme, șef recepție.

Pe acelaşi subiect

Oferte cazare all inclusive în staţiunea Mamaia

Mamaia nu se mai poate plânge de lipsa turiştilor, dar asta numai pentru că hotelierii au ales să facă tot felul de compromisuri pentru ca, la final de sezon, să nu iasă în pierdere. "Este în continuare vârf de sezon la Mamaia. Suntem la capacitate maximă şi în următoarele zile, chiar dacă a trecut ziua Sfintei Marii. Păstrăm gratuitatea pentru toţi copiii până în 14 ani pe tot parcusul lunii august şi septembrie. Pornim de la 270 de lei de persoană all inclusive până la sfârşitul lunii august", mărturiseşte Roxana Taiss, manager hotel. 

"Sunt disponibile oferte, zile gratuite în perioada viitoare. De asemenea, după 20 (n.r. august), tarifele încep să scadă cu până la 25%. Avem deja câteva hoteluri care au făcut această ofertă specială. De la 1 septembrie, în general, tarifele vor scădea cu mult. (...) Cred că se vor ajunge şi la peste 50%", adaugă Ştefan Necula, manager agenție de turism. Astfel, în prima lună de toamnă, turiştii vor plăti pe o cameră de hotel de la 70 de lei în sus. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Travel » Cea mai aglomerată staţiune de pe litoral, după ce preţurile au scăzut. Cât costă cazarea la final de sezon