Antena Meniu Search
x

Video Șoseaua spectaculoasă din România pe care turiștii s-au îngrămădit, în acest weekend. Peisaje de vis la cota 2000

Zilele călduroase de toamnă îi găsesc pe mulţi turişti şi la munte. Transalpina a fost unul dintre cele mai aglomerate drumuri din acest weekend. Turiştii s-au înghesuit să găsească un loc de parcare pe marginea şoselei, ca să se poată bucura de aerul curat şi să facă poze cu peisajul de la înălţime. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 09.09.2023, 20:06

Vezi și

În Munţii Parâng, potecile care duc spre Lacul Gâlcescu ori urcă spre Vârful Parângul Mare au fost aglomerate.  

Diana Speretoiu, reporter Observator: Suntem în Pasul Urdele, din Munţii Parâng, la cota 2.000. Şi chiar dacă în calendar este toamnă, aici vremea încă te duce cu gândul la vară. Sunt 23 de grade şi o vreme numai bună pentru plimbare. 

Turiştii au stat în tricou, însă cei prevăzători şi-au luat şi haine mai groase la ei. 

Pe Transalpina turiştii s-au înghesuit ca să găsească un loc de parcare

O atracţie în plus pentru ochii curioşilor au fost zeci de maşini sport care au traversat cea mai înaltă şosea din România.

Şoseaua, care face legătura între localitatea Novaci, din Gorj, şi Sebeş, din Alba, mai e deschisă atâta timp cât ţine vremea bună. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Travel » Șoseaua spectaculoasă din România pe care turiștii s-au îngrămădit, în acest weekend. Peisaje de vis la cota 2000