Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Spaniolii au închis trei plaje extrem de populare, vizitate inclusiv de români. "Steagul roșu a fost arborat pe Saler, Arbre del Gos și Garrofera"

Pericol fără precedent în Valencia. Autorităţile spaniole au închis trei plaje extrem de populare, vizitate de mii de turişti printre care şi români. O pată uriaşă de petrol, întinsă pe o suprafaţă de 2 kilometri, a ajuns până la mal şi a contaminat nisipul. 

de Redactia Observator

la 18.07.2024 , 09:57

Autoritățile din Valencia, al treilea oraș ca mărime din Spania, au închis marți trei plaje de pe coasta mediteraneană, după ce petrolul sau combustibilul provenit dintr-o deversare a ajuns pe nisip, scrie Reuters"Steagul roșu a fost arborat pe plajele Saler, Arbre del Gos și Garrofera din cauza deversării", a declarat purtătorul de cuvânt al primăriei, Juan Carlos Caballero.

Trei plaje au fost închise în Valencia, din cauza unei deversări de petrol

Specialiştii avertizează că amestecul poate fi toxic şi încearcă să-l strângă echipaţi corespunzător, în combinezoane şi cu măşti de protecţie. Cauza deversării nu este cunoscută deocamdată.

Vezi și

Poliţiştii spanioli au deschis o anchetă pentru a afla cauza şi sursa  scurgerii de petrol. Au fost trimise o dronă și un elicopter pentru a găsi originea și natura deversării și a pentru a evalua gravitatea acesteia. De asemenea, echipe speciale au fost trimise pentru a curăța plajele.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Travel » Spaniolii au închis trei plaje extrem de populare, vizitate inclusiv de români. "Steagul roșu a fost arborat pe Saler, Arbre del Gos și Garrofera"