Antena Meniu Search
x

Video Staţiunea din România în care peste 5.000 mii de oameni vor petrece Crăciunul într-un decor de iarnă autentică. Cât costă un sejur de 3 nopţi

Cine vrea să petreacă sărbătorile de iarnă într-un decor alb, cu zăpadă, are o singură variantă: la munte. Meteorologii au anunţat că vremea va fi mai caldă decat ar fi normal în perioada Crăciunului şi a Revelionului. Aşa ca zăpadă avem doar în zona montană. E principalul motiv pentru care tot mai mulţi turişti caută să închirieze cabane la munte. În zona Rânca, peste 5.000 mii de oameni vor petrece Crăciunul într-un decor de iarnă autentică şi cu tot felul de bunătăţi tradiţionale pe masă. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 17.12.2023, 09:56

Vezi și

La munte, în staţiunea Rânca, aproape toate cabanele şi pensiunile sunt ocupate de Crăciun. Preţurile sunt între 750 şi 1.200 de lei de persoană pentru trei nopţi de cazare, cu mic dejun şi masă festivă.

Diana Speretoiu, reporter Observator: De Crăciun, va fi iarnă ca-n poveşti, cu zăpadă din belşug, doar la munte. Iar aceste imagini atrag tot mai multă lume în zona montană a judeţului Gorj. Peste cinci mii de turişti vor petrece sărbătorile aici, la cota 1.700.

Două pârtii deschise şi un telescaun nou la Rânca

Cine vrea să facă sărbătorile în clăpari, are unde să schieze. Sunt două pârtii deschise şi un telescaun nou care aşteaptă iubitorii sporturilor de iarnă la distracţie.

Pe acelaşi subiect

Instructor schi: Rânca s-a modernizat. Dacă cei cu snowboard-ul, cu placa aveau probleme pe urcare acum au un telescaun cu patru locuri, elegant, reduce viteza.

Copil: Este frumos. Îmi place să schiez. Mă simt bine.

Turiştii, impresionaţi de frumuseţea staţiunii şi de decorul alb

Turist: Noi suntem de la Constanţa. A nins şi la noi puţin, dar la noi se duce imediat. La noi, e cu vânt. Aici, în staţiunea asta, e zăpadă. În rest, săptămâna trecută am fost în Poiana Braşov, am prins doar o singură zi.

Ionuţ Ghiţu, administrator pârtie săniuş: Toată lumea se distrează cu săniuţa, aici, pe pârtii. Pârtiile sunt echipate cu benzi de urcare suficient de lungi pentru a nu obosi foarte mult în urcarea pe pârtii.

O sanie poate fi închiriată cu 40 de lei pe zi sau cine are şi-o poate aduce de acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Travel » Staţiunea din România în care peste 5.000 mii de oameni vor petrece Crăciunul într-un decor de iarnă autentică. Cât costă un sejur de 3 nopţi