Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cât costă o vacanţă de Crăciun de trei zile în Delta Dunării. Peștele, vedeta meselor de Sărbători la Jurilovca

Se fac pregătiri pentru Crăciun nu doar în hotelurile de la munte şi de la mare, ci şi în pensiunile din Delta Dunării. Gazdele îi aşteaptă pe turişti să se bucure de toate bunătăţile şi tradiţiile lipoveneşti: de la mâncare până la saună. O vacanţă de trei zile costă în jur de 1.200 de lei de persoană. 

de Andreea Filip

la 16.12.2023 , 21:18

În satele din Delta Dunării, masa de Crăciun nu va fi plină cu sarmale, cârnaţi şi friptură de porc, ci cu chiftele, paste sau clătite de peşte. Toate peparatele sunt bneînţeles locale. Meniurile bogate în peşte costă între 50 și 150 de lei porţia.

  • Luța Cucerencu, reprezentant complex: Preparatele noastre care sunt cele mai căutate sunt storceagul, peşte prăjit, caras prăjit.

O vacanţă de Crăciun de trei zile costă 2.550 de lei pentru doi adulţi

Vezi și

Pachetele includ şi mesele de sărbătoare, dar şi alte surprize din partea gazdelor. 

  • Paul Condrat, manager pensiune: Unele pensiuni au saună, e inclusă în ofertă. De asemenea, de Crăciun, colindători. Deşi Jurilovca e sat de lipoveni, comuna e multietnică, vin colindători din alte sate. 
  • Andreea Filip, reporter Observator: Cei care vin în Delta Dunării pot face excursii cu bărcile, sunt acoperite şi încălzite, iar dacă vremea permite, pot fi organizate şi plimbări cu caiacul. 

Preţurile pentru o excursie cu barca pornesc de la 80 de lei pentru două ore şi ajung la 170 de lei pentru cei care vor să se plimbe 6 ore pe apă. 

Andreea Filip Like

Nu cred în coincidențe, cum nu cred că am ajuns întâmplător în această meserie. Unele lucruri sunt predestinate și, orice ai face, se întâmplă. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Travel » Cât costă o vacanţă de Crăciun de trei zile în Delta Dunării. Peștele, vedeta meselor de Sărbători la Jurilovca