Antena Meniu Search
x

Video Staţiunea unde a nins ca-n poveşti şi pârtiile sunt numai bune de schiat. Cu greu se mai găsesc locuri de cazare: "Totul e perfect"

La munte a început deja să ningă şi asta înseamnă că putem schia în voie pe pârtii bune. Pentru a fi siguri că nu ratează oportunitatea, turiştii au ocupat deja hotelurile din nordul ţării. 

de Redactia Observator

la 19.01.2024, 21:22

Vezi și

La Cavnic a nins ca în poveşti. Toate cele trei pârtii din staţiune sunt deschise, iar iubitorii sporturilor de iarnă au făcut ture pe munte întreaga zi.

Turist: Am început weekendul mai repede. Acum a început să ningă, pârtia e foarte bună şi ne bucurăm şi vrem să ne distrăm. Stăm tot weekendul!

Copil: Eu mă dau pe schiuri de doi ani şi îmi place foarte mult să mă dau şi cu sania.

Turist: Din Suceava venim, cu copilul. Suntem pentru prima dată la Cavnic. Totul e perfect, aşteptăm să ne bucurăm de pârtie.

Pe acelaşi subiect

Stratul de zăpadă măsoară 50 de centimetri la Cavnic

Stratul de zăpadă măsoară 50 de centimetri. Eniko s-a îndrăgostit de schi de la primele lecţii.  

Eniko, turistă: Destul de greu... 

Reporter: La a câta lecţie sunteţi?

Eniko, turistă: A doua. Dar este super.

Turist: De obicei venim, dacă permite timpul. E foarte, foarte fain.

Cu greu se mai găsesc locuri libere în staţiune

Atât de fain încât cu greu se mai găsesc locuri libere în staţiune, mai ales la sfârşitul săptămânii. 

Oana Poenar, administrator pârtie: Avem un grad de ocupare undeva la 80% în hotel în timpul săptămânii şi 90% în weekend. Toate pârtiile sunt în stare foarte bună, se schiază pe toate pârtiile şi sunt deschise toate instalaţiile.

Preţul unei camere pentru doua persoane porneşte de la 350 de lei pe noapte. Un abonament pe pârtie costă 150 de lei pe zi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Travel » Staţiunea unde a nins ca-n poveşti şi pârtiile sunt numai bune de schiat. Cu greu se mai găsesc locuri de cazare: "Totul e perfect"