Antena Meniu Search
x

Video Alegerea perfectă pentru cei care n-au ajuns pe pârtie în weekend

La o săptămână după ce vacanța de iarnă s-a terminat, copiii și părinții au ales, în weekend, să continue în atmosfera sporturilor de iarnă, însă de această dată patinoarul a fost alegerea perfectă. În Mureş, deşi temperaturile au scăzut drastic, acest lucru nu i-a împiedicat pe cei care iubesc să facă piruiete pe gheaţă.

de Redactia Observator

la 15.01.2024, 08:59

Vezi și

Cei care nu au ajuns pe pârtie în acest weekend au ales patinoarul. Cel amplasat în Cetatea Târgu Mureş a fost plin. Cei mai entuziasmaţi au fost copiii, care s-au bucurat de gheaţă dar şi de peisajul înzăpezit.

Sport şi distracţie la patinoar

Micii patinatori s-au distrat pe cinste alături de prieteni, făcând slalom printre oameni. Mulţi s-au săturat să stea în case înţepeniţi, de frica gerului, şi s-au hotărât să iasă la puţină mişcare.

"Toată lumea alege să vină la patinoar, este şi sezon de patinoar. Temperatura este foarte bună şi aleg să vină să facă sport. Cei mai mulţi sunt copii care vin la patinoar împreună cu părinţii", spune Pavel George Flavius, responsabil patinoar.

Nu doar oamenii s-au bucurat de zăpadă, ci şi prietenii necuvântători. Patinoarul, cu o capacitate de 300 de persoane, poate rezista chiar şi când temperatura de afară e de 15 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Inedit » Alegerea perfectă pentru cei care n-au ajuns pe pârtie în weekend