Antena Meniu Search
x

Video Pârtiile din Vatra Dornei, deschise pentru turişti: "E foarte fain aici, e foarte mişto". Cât costă un abonament de o zi

Weekend-ul a început deja pe pârtiile din Vatra Dornei. Turiştii s-au bucurat de stratul de zăpadă depus, dar și de o bine meritată porție de mișcare pe skiuri. Chiar dacă pârtiile au avut nevoie de puţină zăpadă artificială, la final au fost pregătite pentru turişti. Iar copiii au fost cei mai încântaţi pentru că au avut parte de lecţii de schi.  

de Redactia Observator

la 13.01.2024, 10:33

Vezi și

Copil: Am înţeles cum se face strategia şi nu e atât de greu. Am reţinut cum să pun schiurile şi cum să fac manevraj.

Pentru cei care sunt mai avansaţi, de astăzi se deschide pârtia Veveriţa. 

Petrişor Negură, managerul pârtiei: În proporţie de 95% pârtia este impecabilă, stratul este de 20 de cm. Pârtia are 850 de metri lungime şi e dotată cu teleschi. Noi o să încercăm să organizăm seara câte o mini petrecere la baza pârtiei.

Până atunci, turiştii s-au distrat pe cinste, bucurându-se de peisajul de basm. 

Turist: Foarte bine ne simţim. Zăpada e bună.

Turist: E foarte fain aici, e foarte mişto. Peisajul şi tot din zonă e foarte frumos. În primul rând, pârtia. Şi distracţia e maximă. Ne simţim foarte bine şi eu şi colegii ne simţim foarte bine. 

Turistă: Vremea e super. Îmi place mult să schiez.

Preţurile pentru abonamentul de zi pe pârtie este 150 de lei. Pentru închirierea echipamentului scoţi din buzunar 50 de lei, iar o lecţie privată pentru cei care vor să înveţe să schieze costă 150 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Pârtiile din Vatra Dornei, deschise pentru turişti: "E foarte fain aici, e foarte mişto". Cât costă un abonament de o zi