Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Toamna, la mare: când vremea alungă turiştii de pe plaje, e aglomeraţie în centrele SPA din hoteluri. Care sunt preţurile

S-a terminat vacanţa de vară, dar la cum ninge la munte, parcă am da startul celei de iarnă. Deşi marea e frumoasă indiferent de anotimp, e drept, nu mai e vreme de plajă şi chiar plouă pe întreg litoralul, dar turiştii găsesc soluţii indoor. Aglomeraţia de pe plaje s-a mutat în restaurantele şi centrele SPA din hoteluri.

de Cristina Niță

la 30.09.2024 , 22:35

Furtuna a schimbat radical peisajul de pe litoral şi a închis şi ultimele restaurante. Soarele a fost îngropat în norii cenuşii, iar briza marină s-a transformat în ploi cu tunete şi fulgere. 

La mare, pe ploaie

Vremea s-a schimbat radical la mare, temperaturile au scăzut cu 13 grade în mai puţin de 24 de ore. În Mamaia, operatorii de plaje au strâns şezlongurile şi umbreluţele, iar magazinele, tarabele şi terasele au fost închise.

Vezi și

Dar vacanţa este vacanţă. Aşa că în loc să se plângă de ghinion, turiştii au profitat de facilităţile de la cazări. "Astăzi vom sta la piscină. Nepoţelei îi place foarte multe. Vrea să ia lecţii de înot. Să ştiţi că preţurile sunt accesibile, de aia şi venim", spune o turistă.

Pe acelaşi subiect

"Clienţii noştri se bucură de o zonă interioară de piscină, de SPA, chiar dacă vremea este nepritenăasă tot se relaxează la bazin, la saună, la masaje", spune Alexandra Bedregeanu, şef recepţie hotel Eforie Nord.

"Odată cu intrarea la centrul SPA, clienţii beneficiză de saună, atât umedă cât şi uscată, fitness, aqagym, lecţii de înot pentru copii. În perioada aceasta, avem un discount de 10%", arată Cristina Calispera, manager hotel Mamaia.

Nici hotelierii nu se plâng. Agenda de rezervări este în continuare plină. "Cele mai căutate servicii sunt cele încălzite din zona medicală şi SPA. E o perioadă în care putem să profităm şi să avem grijă de sănătatea noastră. Terapii care folosesc nămolul şi apa sărată", spune Iuliana Tasie, manager hotel Eforie Nord.

În această perioadă, preţurile unei camere la un hotel all inclusive, cu acces la SPA, pornesc de la 300 de lei pe noapte şi pot ajunge şi până la 700 de lei cu tratamente medicale incluse. 

Cristina Niță Like

Ce iubesc la profesia asta? E simplu. Faptul că nicio zi nu seamănă cu cealaltă.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Travel » Toamna, la mare: când vremea alungă turiştii de pe plaje, e aglomeraţie în centrele SPA din hoteluri. Care sunt preţurile