Antena Meniu Search
x

Video Top destinaţii pentru luna de miere. Oferta pe care mirii "se bat" la târgul de nunţi de la Palatul Parlamentului

Luna de miere devine la fel de importantă ca nunta. Viitorii miri visează deja cu ochii deschişi la cele mai exotice destinaţii în care se vor bucura de prima vacanţă ca soţ şi soţie.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 27.01.2024, 15:15

Vezi și

"Am găsit cel mai căutat bilet de la acest târg de nunţi, se numeşte Biletul pentru Honeymoon, adică pentru luna de miere. Este un bilet la clasa I, nume pasager - scrie aici, proaspăt căsătoriţi. Destinaţie - luna de miere a visurilor tale", transmite Mădălina Iacob, reporter Observator.

Destinaţii pentru luna de miere în 2024

"Ce aleg cel mai des mirii sunt destinaţiile exotice. În top sunt Insulele Maldive, iar pe locul doi Republica Dominicană. O astfel de ofertă începe de la 1.290 de euro de persoană şi include 7 nopţi de cazare, într-un regim all inclusive, şi foarte multe alte surprize pentru cei căsătoriţi. Am găsit la un stand chiar şi un cadou pentru mire şi mireasă, o şedinţă foto Trash the Dress", adaugă Mădălina Iacob, reporter Observator.

"Ce mai caută mirele şi mireasa la târgul de nunţi? Dincolo de pregătirea pentru marele eveniment, miresele sunt interesate cel mai des de petrecerea burlăciţelor. Iar dacă ne gândim la destinaţii, cele mai alese sunt Italia, în Toscana, Bari, dar şi Coasta de Azur", mai spune Mădălina Iacob, reporter Observator.

Cât costă intrarea la Târgul de nunţi

Târgul de nunţi de la Palatul Parlamentului este deschis până duminică, iar intrarea costă 30 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Travel » Top destinaţii pentru luna de miere. Oferta pe care mirii "se bat" la târgul de nunţi de la Palatul Parlamentului