Antena Meniu Search
x

Video Cât costă meniul de nuntă în 2024. Cele mai căutate rochii de mireasă de la Târgul de nunţi din Palatul Parlamentului

Nonconformism şi culoare. Tendinţele în materie de nunţi în 2024 întrec orice imaginaţie: în loc de rochia albă, se caută cea neagră sau roşie, iar prăjiturile de la clasicul candybar au fost înlocuite de brânzeturi, îngheţată thailandeză ori cafea de specialitate. La Târgul de nunţi deschis de astăzi la Palatul Parlamentului şi cele mai pretenţioase mirese găsesc opţiuni pentru ziua de vis. 

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 26.01.2024, 21:18

Vezi și

Mirii din acest an sunt dispuşi să cheltuiască oricât e nevoie pentru nunta visată. Doar pentru costumul mirelui şi rochia de mireasă costurile sunt de cel puţin 2.000 de euro, iar preferinţele s-au schimbat. 

Rochii de mireasă la modă în 2024

"Clar o să optez pentru culori. Mă gândeam la un verde, culoarea mea preferată, dar nu aş zice nu nici la peach fuzzy, că am auzit că e culoarea anului", mărturiseşte o viitoare mireasă. "E o idee bună. Cred că ar fi un roz pal", spune o alta.

"De la rochia clasică albă la cea colorată este doar un pas. Din ce în ce mai multe mirese aleg ca în ziua cea mare să poarte o rochie colorată. Roşie, albastră, verde, iar gama de culori nu se opreşte aici", transmite Andreea Milea, reporter Observator.

Pe acelaşi subiect

"Am avut, da culmea, chiar şi cu fluturaşi coloraţi. O să râdeţi, dar am avut şi rochie de mireasă neagră şi tortul mirilor negru", spune Cristina Horotan, wedding planner.

Miresele vor să se simtă confortabli în ziua cea mare. "Îmi doresc ceva relaxant, ceva vaporos, ceva să fie fix pe mine, să nu mă incomodeze şi să fie confortabilă", povesteşte o viitoare mireasă. "Este în aer liber, deci trebuie să găsesc ceva mai lejer, să spun", zice altă femeie.

Inel de logodnă într-un ou de struţ

"Suntem martorii unor generaţii foarte noi şi foarte dinamice de tineri, care ştiu exact de ce au nevoie. De la rochii de mireasă, care sunt întotdeauna vedeta, oferte ale locaţiilor, costume, care sunt foarte numeroase, până la servicii năstruşnice, cum ar fi să îţi depozitezi inelul de logodnă într-un ou de struţ, de exemplu", explică Dora Pătraşcu, organizatorul Târgului de nunţi.

Şi candybarul a pierdut teren. "Se poartă iarăşi cannoli bar, se poartă foarte, foarte mult tart bar. Unii clienţi vor să înlocuiască candybar-ul cu bar de îngheţată, de exemplu. Există îngheţată thailandeză care se face direct acolo. Îşi doresc un cheese bar, de brânzeturi cu fructe sau cold cuts", adaugă Cristina Horotan, wedding planner.

Unde se ţin nunţile anul acesta

Cele mai căutate locuri pentru ceremonie şi petrecere sunt în mijlocul naturii. "Se caută locaţii în aer liber, se caută locaţii pe malul mării, lângă o pădure şi se caută idei originale. Ar putea să surprindă modul mai natural de a organiza nunţile, de la aranjamentele florale, la ţinute, la aranjamentele de masă, de scaune. Costurile ar fi în mare între 100 şi 150 de euro cost per invitat", a declarat Alin Caraman, președintele AFIN.

Pentru cei care vor să simtă că dragostea pluteşte în aer, lângă Bucureşti există un restaurant ce dispune de un teren imens unde mirii pot face poze cu un avion expus chiar în grădină. "E un avion real unde se pot efectua şi şedinţe foto, dacă vor mirii"Florian Dragomir, reprezentant locaţie nunţi.

Meniul pentru fiecare invitat costă în medie 100 de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri economice » Cât costă meniul de nuntă în 2024. Cele mai căutate rochii de mireasă de la Târgul de nunţi din Palatul Parlamentului