Antena Meniu Search
x

Trei pârtii noi de schi, inaugurate la Sinaia. Ce facilităţi îi mai aşteaptă pe pasionaţii sporturilor de iarnă

Cum zilele trecute a nins ca în poveşti la munte, iar la cota 2000, vremea se anunţă în continuare perfectă pentru iubitorii de sporturi de iarnă, mai venim cu o veste bună! Domeniul Schiabil Sinaia se îmbogăţeşte cu 3 pârtii. Şi nu sunt singurele noutăţi. O veste mult aşteptată de pasionaţii de schi este faptul că sezonul ar putea începe oficial chiar înainte de Crăciun.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 09.12.2022, 17:10

Vezi și

Sudul domeniului schiabil de la Cota 2000 este locul în care schiorii și snowboarderii găsesc, din acest sezon al sporturilor de iarnă, cele mai multe noutăți. Floare de Colț, Panoramic și Vâlcel sunt cele trei pârtii noi destinate avansaţilor.

Cele trei pârtii noi de schi, cu o lungime de câte un kilometru, aduc domeniul schiabil al stațiunii Sinaia la o dezvoltare totală de peste 30 de kilometri. Punem la socoteală și o instalație de telescaun nou nouță, cu o capacitate de 1800 de persoane pe oră și, în prezent, un strat de zăpadă de 20-25 de centimetri.

Turiştii sunt încântaţi de noile schimbări din staţiune

"Faptul că se deschid trei pârtii, pentru turism mi se pare un lucru foarte bun, mi se pare că ar trebui ca aceste pârtii și nu numai să fie promovate", a spus o turistă.

"Cu cât mai multă creștere economică putem aduce acestei țări, cu atât mai bine ne va fi fiecăruia, indiferent că vorbim de Sinaia, Predeal, Bușteni", a spus un alt vizitator.

"Am mai făcut niște investiții pe sistemul de parcare de aici, de la Cota 1000, am mai cumpărat două ticket box-uri, noua zonă de casierii, un nou utilaj de bătut zăpada", a transmis administratorul de instalații Maria Floricică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Travel » Trei pârtii noi de schi, inaugurate la Sinaia. Ce facilităţi îi mai aşteaptă pe pasionaţii sporturilor de iarnă