Antena Meniu Search
x

Video Trucul prin care putem cumpăra bilete de avion ieftine. Companiile anunță prețuri de 20 de euro până la Londra sau 30 de euro până la Roma

Veşti bune pentru cei care vor să viziteze Europa la începutul anului viitor. Companiile aeriene low cost au reluat promoţiile, iar pasionaţii de călătorii pot găsi bilete de avion cu doar 20 de euro pentru cele mai căutate destinaţii din Europa, exact ca înainte de pandemie.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 28.12.2022, 19:47

Vezi și

Companiile aeriene low cost vin cu promoţii pentru 2023. Cele mai ieftine bilete de avion vor fi, ca de obicei, în Ianuarie, Februarie şi prima parte a lunii Martie, atunci când interesul pentru călătorii nu e foarte mare.

Cu doar 20 de euro se poate călători de la Bucureşti la Milano, Londra sau Viena. O destinaţie accesibilă este şi Veneţia, cu preţuri care încep de la 26 euro, iar cu 30 de euro putem ajunge în ianuarie sau februarie la Roma sau la Bruxelles. Şi un mic truc: dacă vreţi să nu vă crească preţul biletului de avion din cauza căutărilor succesive pentru o destinaţie, ar fi bine să căutaţi pe modul Incognito.

Daria Sergeeva - comunicare companie aeriană: Ianuarie 2023 este o perioadă bună pentru călătorii din capitala României către diferite destinaţii din Europa şi dincolo de ea. În mod normal, încurajăm călătorii să rezerve pe cât posibil din timp pentru a obţine cel mai mic tarif şi cel mai un preţ.

În ultimii trei ani o dată cu pandemia, preţurile nu au mai fost atât de mici.

Pe acelaşi subiect

Trecător: Da, am mai prins. Chiar dacă plecam, chiar dacă nu plecam, le luam. Dar de obicei plecam şi cu alea. Italia, parcă Roma. Sub 100 de euro dus-întors pentru două persoane.

Reporter: Ţineţi minte cât aţi plătit cel mai puţin pentru un bilet de avion?

Trecător: Cred că 9 euro, pentru Italia, Milano. La 9 euro, nu ai cum să refuzi.

Cele mai multe oferte sunt pentru destinaţii populare printre români. Specialiştii ne sfătuiesc să ne facem planurile din timp.

Cristina Vascan - consultant turism: De obicei şi frecvenţa pe aceste zone este mai mare. Să ne gândim că în februarie e vacanţa copiilor şi evenimente precum Valentine s Day, 1 Martie, 8 Martie şi atunci e bine să ne luăm biletele de avion încă de pe acum.

Sfaturi pentru vânătorii de preţuri mici

În primul rând, este important să fiţi flexibili cu datele de călătorie şi să nu depindeţi doar de anumite zile libere. Apoi, nu zburaţi direct pe distanțe lungi! Zborurile directe sunt mai scumpe decât cele cu escală. Cu o escală sau două, costul biletului de avion poate scădea la jumătate.

O altă recomandare a specialiştilor este să căutați biletele de avion după miezul nopții sau dimineața devreme, când nu sunt mulţi online, iar prețurile sunt scăzute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Travel » Trucul prin care putem cumpăra bilete de avion ieftine. Companiile anunță prețuri de 20 de euro până la Londra sau 30 de euro până la Roma