Antena Meniu Search
x

Video Ultimele staţiuni în care zăpada mai rezistă, luate cu asalt de turişti

Pentru unii s-a încheiat, pentru alții abia acum a început distracția pe schiuri. Puținele stațiuni montane unde încă rezistă zăpada sunt pline de turiști. Pe pârtiile de lângă lacul Vidra, în Vâlcea, mii de iubitori ai sporturilor de iarnă au profitat de ultimele ninsori și au alunecat pe schiuri ori pe placa de snowboard. E locul unde se poate schia și patru luni pe an.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 26.02.2024, 14:53

Vezi și

Pentru mulți copii vacanţa s-a încheiat, însă zilele libere au fost un prilej bun de a lua lecții de schi așa că instructorii au avut mult de lucru. Pentru elevii din alte 14 judeţe, vacanţa tocmai a început. Este şi cazul lui Matei, care a venit cu bunicii la munte tocmai din Arad. Primul lui obiectiv este să învețe să schieze. O lecție de schi costă 150 de lei. 

Și iarna i-a întâmpinat cum se cuvine. Aproape de cota 2.000, a nins si în ultimele zile spre bucuria schiorilor. Doar în acest weekend, peste 4.000 de turişti s-au bucurat de zăpada care încă rezistă în zona Voineasa, dar şi de priveliştea superbă pe care ne-o oferă munţii şi Lacul Vidra. 

Cei care au ajuns în pasul Bucin din Harghita au profitat de stratul de zăpadă, chiar dacă a început pe alocuri să se topească. Aici sunt funcţionale momentan doar trei pârtii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Travel » Ultimele staţiuni în care zăpada mai rezistă, luate cu asalt de turişti